Philips 48OLED708 alınır mı?

Sizin açınızdan tabi daha uygun olmuş o dönem fiyat farkı fazlaymış, webos'u da herkes sevmiyor, hdr10+ da benim hiç kullanmadığım bir özellik mesela
Amazon Prime Video dinamik METADATA olarak çoğu film dizisinde HDR10+ kullanıyor, Dolby Vision çok daha az, Netflix ise oldukça geniş DV desteği sunuyor, bu yüzden her iki platformda da dinamik METADATA kullanabilmek için hem DV hem HDR10+ olması benim için önemli idi. Keşke her marka ikisi bir arada sunsa ama rekabet ve tercihler araya giriyor ki girmeli de yoksa tüm cihazlar neredeyse aynı olacak.

Hocam selamlar üründen hala memnun musunuz?
LG 48 ile bunun arasında kaldım. LG daha iyi gibi biliyorum ama amblight özelliği bayağı bir kafamı karıştırıyor PS5 Pro'ya geçmeden önce televizyonu değişmek istiyorum oyun performansını deneyimlediniz mi hiç?

Memnunum hocam. Ben de PS5 ve masaüstü bağlı olarak kullanıyorum. Ek olarak sadece dizi film ve oyunda kullanıyorum uydu, TV kullanmadım. Sorularınız varsa elimden geldiğince yardımcı olabilirim. Biraz geç gördüm bildirim gelmemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…