Philips 48OLED708 vs LG OLED48C34La

onurkula34

Decapat
Daha fazla  
Ben TV almak istiyorum ama kararsız kaldım. Philips'in amblight ozelligi için Philips alasım var ama bir şeyi merak ediyorum, Philips'in OLED paneli mi iyi yoksa LG'nin mi? Bir de kaç nite kadar çiktiğini bulamadım. Ekranların bilen bilgilendirirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
LG paneli daha parlak ve EVO bir panel. Kalan diğer tüm alanlarda Philips önde. Size kalmış bir tercih. Örneğin Android olması ve HDR10+ desteğine ek olarak Ambilight, fiyat farkı vs. göz önüne alarak ben de bu iki modelden 48OLED708'i tercih ettim.

Ben TV almak istiyorum ama kararsız kaldım. Philips'in amblight ozelligi için Philips alasım var ama bir şeyi merak ediyorum, Philips'in OLED paneli mi iyi yoksa LG'nin mi? Bir de kaç nite kadar çiktiğini bulamadım. Ekranların bilen bilgilendirirse sevinirim.
LG al Philips performans olarak çok iyi değil. Kumdanasına ayrı lanet ettim zaten. C3 de iyi düşmüş ya.

LG paneli daha parlak ve EVO bir panel. Kalan diğer tüm alanlarda Philips önde. Size kalmış bir tercih. Örneğin Android olması ve HDR10+ desteğine ek olarak ambilight, fiyat farkı vs. göz önüne alarak ben de bu iki modelden 48OLED708'i tercih ettim.

Hocam epey sitesi üzerinden karşılastırdığımda tek farkın ambilight ve subwoofer olduğunu görüyorum.

Hayırlı olsun hocam, ben de c3 aldım. Baya memnunum, sizi de memnun etmiştir muhtemelen. İnternetten yapılması gerekilen ayarları yapmanızı tavsiye ederim. Görüntü kalitesi olsun, oled koruması olsun ister istemez değişiyor. Rtings ayarlarını öneririm. Oled koruma yerinden pixel hareketi ve logo karartmayı da açmanızda fayda var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı