Philips 55PML9008 alınır mı?

haremeynsultan

Femtopat
Daha fazla  
LG 55QNED756RA ile Philips 55PML9008 modelleri arasında kaldım. Technopat Sosyal'e göz attığımda Philips'in bu modelinde ışık sızması sorunu yazan çok kişi olmuş.

Rakip modeller değiller. Philips Android değil bu sorun değilse bariz üstün taraf. 30-35 bin TL bütçeye çıkıp, 48 inçe düşerim derseniz de LG ve Philips'in OLED modelleri var.

Android değil derken farklı işletim sistemine sahip olduğunu mu kasdettiniz.
Evet. Philips Smart TV olarak geçiyor. Bir de yine Android olmayan Saphi TV olan Philips modelleri var.

Bu fiyat aralığında başka hangi model tavsiye edebilirsiniz? Bir de Philips Smart Tv'de uygulama indirebiliyor muyuz?
İllaki bir mağazası vardır ama temel şeyler dışında geniş bir uygulama kütüphanesi olduğunu sanmıyorum veya dışarıdan uygulama kurma imkânı muhtemelen yok.

Miniled ve en az 55 inch mi istiyorsunuz hocam?

Hocam 55 inch olması şart. MiniLED şart değil fakat olabilir. Bende Philips'in Google TV modellerine bakıyorum.

Hocam 55 inch olması şart. MiniLED şart değil fakat olabilir. Bende Philips'in Google TV modellerine bakıyorum.
Hocam o zaman OLED risklerini göze alırım ve kullanım talimatlarına uyarım derseniz bu iki modelden birini tavsiye edebilirim.

Ben de birkaç aydır 48OLED708 kullanıyorum.

Hocam OLED risklerine biraz göz atayım. LG OLED55CS3VA modeline de baktım şu an fiyatı 42.5k biraz daha düşerse düşünebilirim. Yarın Mediamarkt'a gidip ilk tavsiye ettiğiniz Philips modeline canlı olarak bakacağım. Attığınız modellere de baktım fakat 55" fiyatları biraz yüksek kalıyor.

Hocam Vatan Bilgisayar gece indirimleri yapıyor sık sık. 55OLED708 de kısa süre önce 37.5 gibi bir fiyata Media Markt üzerinde satıldı. Önce modeli belirleyin ardından 1 hafta indirim kovalayın illaki denk gelecektir özellikle 2023 modelleri elden çıkarmak istiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…