W WindMill Megapat Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2016 #1 Televizyonu alalı 2 gün oldu, dün denedim Miracast ile bağlanmayı bugün bir daha denedim bağlanmıyor. Telefonum LG G2. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2016
Televizyonu alalı 2 gün oldu, dün denedim Miracast ile bağlanmayı bugün bir daha denedim bağlanmıyor. Telefonum LG G2.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 10 Haziran 2016 #2 TV'nize bir yazılım güncellemesi yapar mısınız ? Philips Gücünü Android™'den alan 4K UHD Ultra Slim TV 55PUK7100/12 için destek sayfasını ziyaret edin
TV'nize bir yazılım güncellemesi yapar mısınız ? Philips Gücünü Android™'den alan 4K UHD Ultra Slim TV 55PUK7100/12 için destek sayfasını ziyaret edin
W WindMill Megapat Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2016 #3 Recep Baltaş dedi: TV'nize bir yazılım güncellemesi yapar mısınız ? Philips Gücünü Android™'den alan 4K UHD Ultra Slim TV 55PUK7100/12 için destek sayfasını ziyaret edin Genişletmek için tıkla... teşekkürler cevap için o güncellemeyi yapmıştım servisini arayıp yardım istedim tv yi tamamen sıfırlamamı istediler sıfırlayınca düzeldi şuan sorunsuz kullanabiliyorum
Recep Baltaş dedi: TV'nize bir yazılım güncellemesi yapar mısınız ? Philips Gücünü Android™'den alan 4K UHD Ultra Slim TV 55PUK7100/12 için destek sayfasını ziyaret edin Genişletmek için tıkla... teşekkürler cevap için o güncellemeyi yapmıştım servisini arayıp yardım istedim tv yi tamamen sıfırlamamı istediler sıfırlayınca düzeldi şuan sorunsuz kullanabiliyorum