Philips 55PUS7906 vs. TCL 55C725

Daha fazla  
Fırsat: Philips 55PUS7906/62 55" (139 cm) 4K UHD LED Android TV (3 taraflı ambilight ile) Philips 55PUS7906/62 55'' (139 cm) 4K UHD LED Android TV (3 taraflı Ambilight ile) : Amazon.com.tr: Elektronik

Fırsat: TCL 55C725 55 inç 4K UHD uydulu QLED Google TV TCL 55C725 55 inç 4K UHD Uydulu QLED Google TV : Amazon.com.tr: Elektronik

Arkadaşlar kendim için değil annem ve babam için alacağım televizyonu ikisi de 60 yaşının üstünde internetle işleri olmaz arada yeğenim gelince onun için YouTube'tan video açıyoruz. Bu iki televizyon arasında kaldım. Aranızda bu ürünleri deneyim etmiş birileri varsa fikirlerini merak ediyorum, başka televizyon tavsiyelerinede açığım. Şimdiden herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fırsat: Philips 55PUS7906/62 55" (139 cm) 4K UHD LED Android TV (3 taraflı ambilight ile) Philips 55PUS7906/62 55'' (139 cm) 4K UHD LED Android TV (3 taraflı Ambilight ile) : Amazon.com.tr: Elektronik

Fırsat: TCL 55C725 55 inç 4K UHD uydulu QLED Google TV TCL 55C725 55 inç 4K UHD Uydulu QLED Google TV : Amazon.com.tr: Elektronik

Arkadaşlar kendim için değil annem ve babam için alacağım televizyonu ikisi de 60 yaşının üstünde internetle işleri olmaz arada yeğenim gelince onun için YouTube'tan video açıyoruz. Bu iki televizyon arasında kaldım. Aranızda bu ürünleri deneyim etmiş birileri varsa fikirlerini merak ediyorum, başka televizyon tavsiyelerinede açığım. Şimdiden herkese teşekkürler.

Philips 55PUS7906 alın.

Görüntü kalitesinden değil, fiyatından dolayı Philips. Bu arada attığın TCL marka televizyon QLED, klasmanları farklı.

13 bin TL'ye kadar çıkabilirim, biraz araştırınca TCL'in donanım olarak daha iyi olduğunu gördüm eğer aradaki fiyat farkına degecegini düşünüyorsanız şu an ona daha yakınım.

13 bin TL'ye kadar çıkabilirim, biraz araştırınca TCL'in donanım olarak daha iyi olduğunu gördüm eğer aradaki fiyat farkına degecegini düşünüyorsanız şu an ona daha yakınım.
Philips görüntü kalitesi olarak bu segmentteki ürünlerde beklentiye göre üzebiliyor. Ben geçen sene TCL 55P725 modelini satın aldım, gayet de güzel bir ürün. TCL diyince hafife almamak lazım, sektördeki ciddi üreticilerden biri olur kendileri. Yaşlı insanlar olacağı için F/P olarak değerlendirdim. Görüntü kalitesini de önemsiyorsanız TCL'e yönelin. Şunu da bilin ki; QLED ürünlerde ilerleyen dönemlerde hayalet ekran sorunu patlak verebiliyor, bu sebepten ötürü kendim LED panelli modelini tercih ettim.

TCL çin menşeli bir firma, uzun ömürlülük için amerika, Japonya ve avrupa markalarına yönelmeni tavsiye ederim.
philips de eskisi kadar kaliteli gelmese de gözüme yine çinlilere tercih ederim.
eski kalitesi derken mesela iş yerimde kullandığım monütör, klavye fare falan set olarak alınmıştı 12 yaşındalar hala sapa sağlam. Kendi evimde kullandım 5+1 ses sistemi 15 yaşına girecek hala ilk gün ki gibi.
Eskiden çok kaliteliydi ama artık bu vizyondan uzaklaştılar gibi önceden philips diyince aklıma direk dayanıklılık geliyordu şuan orta sınıf marka gibi bütçem uyuşmayınca tercih ediyorum alacağım bir şey olursa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı