aynali_martin44 Picopat Katılım 5 Aralık 2024 Mesajlar 618 Makaleler 1 28 Aralık 2024 #1 Philips 50PUS8309 Ambilight TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Philips 50PUS8309 Ambilight TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Philips ambilight TV 50PUS8309 50inc 126 cm 4K UHD Smart TV, 3 taraflı ambilight, uydu alıcı. Bu televizyonu almayı düşünüyorum ama mağaza çalışanları kanal geçişleri yavaş ve titanos a beş para etmez çoğu uygulama yok ve bir süre sonra kullanılmaz diyorlar sizce alınır mı? Ayrıca mağaza çalışanları bu televizyonu VESTEL 50QA9701 50inc 126 cm 4K UHD Android Smart QLED TV,Uydu Alıcılı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da önermişti ama daha önce onların sözüne güvenip bilgisayar aldığım için bu hataya bir daha düşmek istemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Aralık 2024
Philips 50PUS8309 Ambilight TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Philips 50PUS8309 Ambilight TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Philips ambilight TV 50PUS8309 50inc 126 cm 4K UHD Smart TV, 3 taraflı ambilight, uydu alıcı. Bu televizyonu almayı düşünüyorum ama mağaza çalışanları kanal geçişleri yavaş ve titanos a beş para etmez çoğu uygulama yok ve bir süre sonra kullanılmaz diyorlar sizce alınır mı? Ayrıca mağaza çalışanları bu televizyonu VESTEL 50QA9701 50inc 126 cm 4K UHD Android Smart QLED TV,Uydu Alıcılı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da önermişti ama daha önce onların sözüne güvenip bilgisayar aldığım için bu hataya bir daha düşmek istemiyorum.