2 2Ka Hectopat Katılım 15 Aralık 2018 Mesajlar 6 2 Ocak 2024 #1 Philips Android TV var. Direksiyon setiyle oyun oynayabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2024
3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 2 Ocak 2024 #2 Düşük bir ihtimal ama zor.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.141 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #3 Philips tekniği ara sor, ona göre alacaksan.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.048 Çözümler 47 Yer Mersin 2 Ocak 2024 #4 Direksiyon setinin android desteği varsa olabilir ama zannetmiyorum olduğunu. Araya PC veya konsol gerekir, doğrudan ne oyunu oynayacaksın ki zaten?
Direksiyon setinin android desteği varsa olabilir ama zannetmiyorum olduğunu. Araya PC veya konsol gerekir, doğrudan ne oyunu oynayacaksın ki zaten?
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.275 Çözümler 56 2 Ocak 2024 #5 Oyunu ne ile açıcaksın? Bilgisayar bağlayacaksan yapılır.
The Virtuoso Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 2.741 Çözümler 7 2 Ocak 2024 #6 GeForce Now ile oyun oynayacaktır belki? Emrecngz dedi: Direksiyon setinin android desteği varsa olabilir ama zannetmiyorum olduğunu. Araya PC veya konsol gerekir, doğrudan ne oyunu oynayacaksın ki zaten? Genişletmek için tıkla... AnotherJourney dedi: Oyunu ne ile açıcaksın? Bilgisayar bağlayacaksan yapılır. Genişletmek için tıkla...
GeForce Now ile oyun oynayacaktır belki? Emrecngz dedi: Direksiyon setinin android desteği varsa olabilir ama zannetmiyorum olduğunu. Araya PC veya konsol gerekir, doğrudan ne oyunu oynayacaksın ki zaten? Genişletmek için tıkla... AnotherJourney dedi: Oyunu ne ile açıcaksın? Bilgisayar bağlayacaksan yapılır. Genişletmek için tıkla...
2 2Ka Hectopat Katılım 15 Aralık 2018 Mesajlar 6 11 Ocak 2024 #7 The Virtuoso dedi: GeForce Now ile oyun oynayacaktır belki? Genişletmek için tıkla... AnotherJourney dedi: Oyunu ne ile açıcaksın? Bilgisayar bağlayacaksan yapılır. Genişletmek için tıkla... Emrecngz dedi: Direksiyon setinin android desteği varsa olabilir ama zannetmiyorum olduğunu. Araya PC veya konsol gerekir, doğrudan ne oyunu oynayacaksın ki zaten? Genişletmek için tıkla... Geforce now ile oynamak için soruyorum TV'ye Geforce Now iniyor ama oyun nasıl oynayabilirim direk tv'den
The Virtuoso dedi: GeForce Now ile oyun oynayacaktır belki? Genişletmek için tıkla... AnotherJourney dedi: Oyunu ne ile açıcaksın? Bilgisayar bağlayacaksan yapılır. Genişletmek için tıkla... Emrecngz dedi: Direksiyon setinin android desteği varsa olabilir ama zannetmiyorum olduğunu. Araya PC veya konsol gerekir, doğrudan ne oyunu oynayacaksın ki zaten? Genişletmek için tıkla... Geforce now ile oynamak için soruyorum TV'ye Geforce Now iniyor ama oyun nasıl oynayabilirim direk tv'den