Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 1 Nisan 2023 #11 bahkat dedi: Sağol üstat yukarıda sence hangisi alınmalıdır bugün Sipariş geçeceğim. panel,hz,ms dışında dikkat etmem gereken ne vardır hep bu 3 özelliğe baktım Genişletmek için tıkla... Bu üç özellik ve çözünürlük yeterli. Gelince ışık sızması, ölü pixel ve ghosting testi yap. Aceri al geç.
bahkat dedi: Sağol üstat yukarıda sence hangisi alınmalıdır bugün Sipariş geçeceğim. panel,hz,ms dışında dikkat etmem gereken ne vardır hep bu 3 özelliğe baktım Genişletmek için tıkla... Bu üç özellik ve çözünürlük yeterli. Gelince ışık sızması, ölü pixel ve ghosting testi yap. Aceri al geç.
B bahkat Decapat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #12 Merdo34 dedi: Acer monitör alınabilir. Genişletmek için tıkla... tuf tavsiye etmez misin forumlarda çokça tavsiye ediliyor ? 165 hz 1 ms oda.
Merdo34 dedi: Acer monitör alınabilir. Genişletmek için tıkla... tuf tavsiye etmez misin forumlarda çokça tavsiye ediliyor ? 165 hz 1 ms oda.
Dead Internet Theory Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2018 Mesajlar 1.817 Makaleler 3 Çözümler 10 1 Nisan 2023 #13 FalconPolat dedi: 1 ile 20 arasında bile doğru düzgün fark edilir fark yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl yok hocam? Kesinlikle 1ms kullandıktan sonra farkı hissediyorsunuz. VA panel 144 Philips monitör kullandım. MPRT 1ms fakat GTG çok yüksekti. Şu an Gigabyte G24-F2 kullanıyorum ve o farkı inanılmaz derecede hissediyorum.
FalconPolat dedi: 1 ile 20 arasında bile doğru düzgün fark edilir fark yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl yok hocam? Kesinlikle 1ms kullandıktan sonra farkı hissediyorsunuz. VA panel 144 Philips monitör kullandım. MPRT 1ms fakat GTG çok yüksekti. Şu an Gigabyte G24-F2 kullanıyorum ve o farkı inanılmaz derecede hissediyorum.