Philips ep2220/10 vs Siemens EQ300 kahve makinesi

Makaleler
3
https://www.amazon.com.tr/Philips-E..._3?ref_=cm_sw_r_apann_dp_27EXT6WG2XZZ7GEACCPT
Bu iki model arasında kaldım. Siemens için sıcaklığı yetersiz yorumları varken Philips için ise conta erimesi sorunları varmış. Sizce hangisi daha uzun ömürlü ve iyidir? Detaylı bilgi sahibi değilseniz bile sadece hangisinin güzel durduğunu da belirtebilirsiniz. Özellik bakımından büyük farkları yok artık güzel duranı bile alabilirim.

Hocam hangisini aldınız?

Hocam hangisini aldınız?
EQ500 alıp iade ettim hocam. Tek kişi kullandığım için biraz gereksiz geldi onun yerine Timemore el öğütücüsü ile manuel demleme filtre yapıyorum. Ancak alacaksanız her ikisi de güzeldir. Philips'in artısı öğütücü dişli boyutları çok daha hassas ayarlanabiliyor, Siemens ise biraz daha kaliteli malzeme kullanmış ve mod ayarı daha fazla.

EQ500 alıp iade ettim hocam. Tek kişi kullandığım için biraz gereksiz geldi onun yerine Timemore el öğütücüsü ile manuel demleme filtre yapıyorum. Ancak alacaksanız her ikisi de güzeldir. Philips'in artısı öğütücü dişli boyutları çok daha hassas ayarlanabiliyor, Siemens ise biraz daha kaliteli malzeme kullanmış ve mod ayarı daha fazla.
Hocam birkaç aydır kapsüllü ve tam otomatik arasında kaldım. Uzun vadede tam otomatik mantıklı gibi. Arçelik vs. nasıldır sizce?

Hocam birkaç aydır kapsüllü ve tam otomatik arasında kaldım. Uzun vadede tam otomatik mantıklı gibi. Arçelik vs. nasıldır sizce?
Kapsüllüye kıyasla tam otomatik çok daha taze, lezzetli ve avantajlı. Arçelik'i bilmiyorum. Beko da yeni çıkarmış. Gidip bakmak lazım mağazalarda.

Kapsüllüye kıyasla tam otomatik çok daha taze, lezzetli ve avantajlı. Arçelik'i bilmiyorum. Beko da yeni çıkarmış. Gidip bakmak lazım mağazalarda.
Magazadan da baktım hocam. Merak ettiğim bu öğütme, pompa vs. aynı çalışma mantığı mı? Philips veya Arçelik, Beko.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı