Deatfield2 Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #11 DmrSrt dedi: Aldinizmi hocam nasıl? Genişletmek için tıkla... Aldim dostum memnunum cok iyi aldigim zamanki parasida cok iyidi hdr modu olsun hicbir sikinti yasamadim
DmrSrt dedi: Aldinizmi hocam nasıl? Genişletmek için tıkla... Aldim dostum memnunum cok iyi aldigim zamanki parasida cok iyidi hdr modu olsun hicbir sikinti yasamadim
clody Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #12 DmrSrt dedi: Aldınız mı hocam nasıl? Genişletmek için tıkla... Aldım memnunum, birkaç ayar gerektirdi genel herkesin dediği gibi renkler konusunda ama çok korkutmasın. Tek sorun ayakları biraz büyük klavye %60 değil de normal olunca biraz komforu azaltıyor.
DmrSrt dedi: Aldınız mı hocam nasıl? Genişletmek için tıkla... Aldım memnunum, birkaç ayar gerektirdi genel herkesin dediği gibi renkler konusunda ama çok korkutmasın. Tek sorun ayakları biraz büyük klavye %60 değil de normal olunca biraz komforu azaltıyor.