Efe Güvercin Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #1 Monitör philips evnia 25m2n5200u FPS oyunları oynuyorum ama arada FIFA film filan da izliyorum. O yüzden TN panel istemiyorum. Önerilere açığım.
FPS oyunları oynuyorum ama arada FIFA film filan da izliyorum. O yüzden TN panel istemiyorum. Önerilere açığım.
roxy1881 Kilopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Ekipman Ustası Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.938 Makaleler 1 Çözümler 134 Yer İstanbul 28 Temmuz 2025 #2 ASUS TUF Gaming VG27AQML1A 27 inç 260Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör TUF Gaming VG27AQML1A Oyuncu Monitörü – 27-inç, QHD(2560×1440), 260Hz’e hız aşırtma (gerçek 240Hz), ELMB Sync, Freesync Premium™ www.gaming.gen.tr OLED isterseniz, Samsung öğrenci indirimi ile 16799'e geliyor: 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD LS27DG612SUXUF | Samsung Türkiye
ASUS TUF Gaming VG27AQML1A 27 inç 260Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör TUF Gaming VG27AQML1A Oyuncu Monitörü – 27-inç, QHD(2560×1440), 260Hz’e hız aşırtma (gerçek 240Hz), ELMB Sync, Freesync Premium™ www.gaming.gen.tr OLED isterseniz, Samsung öğrenci indirimi ile 16799'e geliyor: 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD LS27DG612SUXUF | Samsung Türkiye
L lisra Hectopat Dizüstü Cerrahı Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.738 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Temmuz 2025 #3 Efe Güvercin dedi: FPS oyunları oynuyorum ama arada FIFA film filan da izliyorum. O yüzden TN panel istemiyorum. Önerilere açığım. Genişletmek için tıkla... Bu seriyi ben çok merak ediyorum. Kağıt üzerinde çok f/p duruyor, kronik sorunu var mı neden önerilmiyor?
Efe Güvercin dedi: FPS oyunları oynuyorum ama arada FIFA film filan da izliyorum. O yüzden TN panel istemiyorum. Önerilere açığım. Genişletmek için tıkla... Bu seriyi ben çok merak ediyorum. Kağıt üzerinde çok f/p duruyor, kronik sorunu var mı neden önerilmiyor?
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.362 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #4 lisra dedi: Bu seriyi ben çok merak ediyorum. Kağıt üzerinde çok F/P duruyor, kronik sorunu var mı neden önerilmiyor? Genişletmek için tıkla... Oneriliyordu aslinda, 240 Hz modeli cok oneriliyordu stoklari bitti sonra.
lisra dedi: Bu seriyi ben çok merak ediyorum. Kağıt üzerinde çok F/P duruyor, kronik sorunu var mı neden önerilmiyor? Genişletmek için tıkla... Oneriliyordu aslinda, 240 Hz modeli cok oneriliyordu stoklari bitti sonra.
Eru Iluvatarr Attopat Katılım 28 Ağustos 2025 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2025 #5 Efe Güvercin dedi: FPS oyunları oynuyorum ama arada FIFA film filan da izliyorum. O yüzden TN panel istemiyorum. Önerilere açığım. Genişletmek için tıkla... Monitörü aldınız mı? Aldıysanız değerlendirir misiniz? Ghosting nasıl, renkleri, ölü piksel var mı?
Efe Güvercin dedi: FPS oyunları oynuyorum ama arada FIFA film filan da izliyorum. O yüzden TN panel istemiyorum. Önerilere açığım. Genişletmek için tıkla... Monitörü aldınız mı? Aldıysanız değerlendirir misiniz? Ghosting nasıl, renkleri, ölü piksel var mı?
Efe Güvercin Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:49 #6 Eru Iluvatarr dedi: Monitörü aldınız mı? Aldıysanız değerlendirir misiniz? Ghosting nasıl, renkleri, ölü piksel var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam HDR ında bir problem mi var anlamadım HDR kapalı olunca piksel piksel oluyor ekran HDR da çok karanlık yapıyor sevemedim satmayı düşünüyorum 2K 27 inç bir monitöre geçmeyi planlıyorum
Eru Iluvatarr dedi: Monitörü aldınız mı? Aldıysanız değerlendirir misiniz? Ghosting nasıl, renkleri, ölü piksel var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam HDR ında bir problem mi var anlamadım HDR kapalı olunca piksel piksel oluyor ekran HDR da çok karanlık yapıyor sevemedim satmayı düşünüyorum 2K 27 inç bir monitöre geçmeyi planlıyorum