NBlooqed Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #1 Philips Evnia 27m2N3200s yeni aldım monitör bir farklı geliyor. Muhtemelen yapmam gereken ayarlar var. Neler yapmalıyım?
Philips Evnia 27m2N3200s yeni aldım monitör bir farklı geliyor. Muhtemelen yapmam gereken ayarlar var. Neler yapmalıyım?
Y YPR Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #2 İyi günler uzun zaman geçmiş. Konudan bağımsız olarak aynı monitörü almayı düşünüyorum. Monitörden memnun musun?
İyi günler uzun zaman geçmiş. Konudan bağımsız olarak aynı monitörü almayı düşünüyorum. Monitörden memnun musun?
NBlooqed Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #3 YPR dedi: İyi günler uzun zaman geçmiş. Konudan bağımsız olarak aynı monitörü almayı düşünüyorum. Monitörden memnun musun? Genişletmek için tıkla... Evet, memnunum işimi görüyor yanına bide monitör kolu da aldım daha iyi oldu.
YPR dedi: İyi günler uzun zaman geçmiş. Konudan bağımsız olarak aynı monitörü almayı düşünüyorum. Monitörden memnun musun? Genişletmek için tıkla... Evet, memnunum işimi görüyor yanına bide monitör kolu da aldım daha iyi oldu.
Y YPR Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #4 NBlooqed dedi: Evet, memnunum işimi görüyor yanına bir de monitör kolu da aldım daha iyi oldu. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dönüşün için ben de sipariş verdim bakalım. Hatırlıyorsan kol almadan önce öne geriye az da olsa hareket ettirilebiliyor muydu?
NBlooqed dedi: Evet, memnunum işimi görüyor yanına bir de monitör kolu da aldım daha iyi oldu. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dönüşün için ben de sipariş verdim bakalım. Hatırlıyorsan kol almadan önce öne geriye az da olsa hareket ettirilebiliyor muydu?
NBlooqed Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #5 360 derece dönebiliyor yani dik kullanabiliyorsun. Yakına-uzağa getirmesi yoktu bide havaya kaldırma var küçük bir açı ama çok bişi değişmiyor
360 derece dönebiliyor yani dik kullanabiliyorsun. Yakına-uzağa getirmesi yoktu bide havaya kaldırma var küçük bir açı ama çok bişi değişmiyor
Y YPR Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #6 NBlooqed dedi: 360 derece dönebiliyor yani dik kullanabiliyorsun. Yakına-uzağa getirmesi yoktu bir de havaya kaldırma var küçük bir açı ama çok bir şey değişmiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
NBlooqed dedi: 360 derece dönebiliyor yani dik kullanabiliyorsun. Yakına-uzağa getirmesi yoktu bir de havaya kaldırma var küçük bir açı ama çok bir şey değişmiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.