Philips Evnia 27M2N3501PA/00 vs ASUS TUF Gaming VG27AQML5A

Emin slayer

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, iki monitör arasında kaldım: Birisi Philips Evnia 27M2N3501PA/00 (27″), diğeri ASUS TUF Gaming VG27AQML5A. Almışken ASUS mu alayım diye düşünüyorum ama arada ≈ 4.500 TL fark var.

ASUS'dan şaşmıcan diyeceğim de bence de fiyat farkı çok Philips alırdım ben.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ürünü aldınız mı? Aldıysanız incelemenizi görmek isterim.
Aldım ama pişman oldum, iade ettim. Şu an kullandığım 4K liralık monitör bile çok daha iyi renk gösteriyor, yemin ederim. Hangi renk ayarını denesem yine de yapay ve farklı duruyor. Bence hiç bulaşmayın, bilmiyorum… Ben iade ettim.”

Monitör çok sağlam görünmüyor; montajını yaptıktan sonra en ufak harekette sallanıyordu. Kabloları da çok kalın kısa saklayamıyorsun ve hantal, en ufak hareketimde ekran gidip geliyordu. Pivot olduğu için sağa sola çevirmeyi denedım güç uygulamak gerekiyor ve ekran direkt gidiyordu

Pişman oldum, Asus’u almayı tercih ederdim. Şu an para iadesi oluşturdum, 1-2 hafta içinde geleceğini düşünüyorum. Parayı Sinerji’den almıştım; site çok güvenilir değil, genelde 2. el ürünler gönderiyor ve şikayetler de hayli fazla. Ama iadeyi direkt kabul ettiler, ben şaşırdım

Son düzenleme:
Aldım ama pişman oldum, iade ettim. Şu an kullandığım 4K liralık monitör bile çok daha iyi renk gösteriyor, yemin ederim. Hangi renk ayarını denesem yine de yapay ve farklı duruyor. Bence hiç bulaşmayın, bilmiyorum… ben iade ettim.”

Monitör çok sağlam görünmüyor; montajını yaptıktan sonra en ufak harekette sallanıyordu. Kabloları da çok kalın kısa saklayamıyorsun ve hantal, en ufak hareketimde ekran gidip geliyordu. Pivot olduğu için sağa sola çevirmeyi denedım güç uygulamak gerekiyor ve ekran direkt gidiyordu.

Sağ olun hocam ilginiz için. Ucuz etin yahnisi de olmuyor. ASUS'un 300Hz olanını tercih etmek mantıklı geliyor.

Sağ olun hocam ilginiz için. Ucuz etin yahnisi de olmuyor. ASUS'un 300Hz olanını tercih etmek mantıklı geliyor.
“Keşke onu alsaydım diyorum, ama almadığım iyi oldu; daha sistemi dizemedim, ilk sistemi diziceğim. Siz benim gibi bir hataya düşmeyin, Asus’u tercih edin. Monitör 260 Hz diye söyleniyor, aslında 240 Hz.” asus direkt 300hz diye biliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı