Philips Evnia 27M2N5500/00 vs MSI G274qpf E2 vs ASUS ROG STRIX XG27acs

Peki direkt kıyasladığımızda sizce bu fiyatlarda ASUS mu yoksa MSI mı daha mantıklı/daha iyi?
ASUS indirme girerse bence asus gibi tam olarak bende kararsızım asus 8000TL bandına düşerse işler değişir ama sanmıyorum o kadardüşeceğini.

ASUS indirme girerse bence ASUS gibi tam olarak bende kararsızım ASUS 8000TL bandına düşerse işler değişir ama sanmıyorum o kadardüşeceğini.

Tam olarak farkları neler bilmiyorum ama genel bir incelemede bazı eksileri bazı artıları olduğunu, + larının ise oyun için olduğunu yazmışlardı. Epeyden kıyaslamakla pek anlaşılmadığını biliyorum ama MSI olanda (8 bit + FRC) ile birlikte sanal 10 bit varken ASUS olanda sadece 8 bit mevcut. Bu da renk aralığını etkiliyordur muhtemelen.

Dediğiniz gibi 8 bine düştüğü durumda zaten fark etmeksizin ucuz olan alınır ama soru şu, gerçekten düşecek mi?

%60 ihtimal bence.

Hocam peki AOC Q27g4X bu sıralamada nerede yer alır? Kullanıyorum da merak ettim.

Rehbere göre ise, Philips olanın MSI ve AOC olana kıyasla artıları vardı, ama yakın özellikli monitörlerdi. Bu yüzden de ucuz ve güvenilir satıcı olan hangisiyse onun alınması önerilmişti. @BerkayZ87 ise G274qpf e2'nin daha iyi olduğunu söylemiş bu yüzden de kararsız kaldım. Ek olarak bende 274QRFW bu modelin durumunu merak ettim ama emin olamadım.

@BerkayZ87'nin incelemesinde 274QRFW'ye kontrast olarak daha iyi olduğunu, parlaklık olaraksa G274qpf e2'nin daha iyi olduğunu söylediğini gördüm. Kontrast benim açımdan daha önemli bir değer diyecek olursam 274QRFW daha iyi olmuş oluyor ama 1000 TL farka değer mi emin değilim, muhtemelen tüm bu modellerin aralarındaki farklar çok minimal.

İşlemci, anakart, RAM fiyatları bekledikçe artıyor, monitörde de aynı durum olursa bir an önce almak daha mantıklı olacak, ama bir yandan da stok geleceği söylenmiş aralık sonuna o yüzden ekstra belirsiz durumdayım.

MSI MAG274QRF-QD e2 de stoklara gelirse ve alınabilir bir fiyatta olursa bu modeli almak isterim.

Son düzenleme:
@swishy7 Q27g4X ile 27M2N5500 neredeyse aynı sayılacak monitörler. İnceleme verileri tamamen aynı. Muhtemelen panelleri ve arka aydınlatmaları aynı.

274QRFW ve G274qpf E2 kıyası için bir şey diyebilir misiniz? Sizce aradaki 1000 TL farka değer mi, yoksa ucuz olan mı alınmalı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…