İtopya kasım indirimleriyle beraber 9.552 olan monitör 7.999 oldu sizce alınır mı? Önerebileceğiniz başka monitörler var mı?
2K çözünürlükte monitör arıyorum.
Normal fiyatı bu zaten. Hepsiburada resmi satıcılı 7.999 TL'ye var. Başka satıcılarda bir tık daha ucuz. Monitörü Hepsiburada'dan alabilirsin. Güzel monitör fiyatını hak ediyor.
Bu bütçede en iyi seçenek bu monitör. Kontrast olarak 1250:1 çıkmış testte. Parlaklığı iyi ama gecikmesi ortalama. Srgb ve adobe rgb değerleri iyi. Ghosting sorunu pek yok. 1200:1 ve üstü IPS için çok iyi bir değer. Bendeki MSI G274qpf qd de 911:1 çıkmıştı. Ki daha pahalı olmasına rağmen. Bu yıl çıktığı için philips ile alakalı pek bir inceleme göremedim. Kullanıcı yorumları gayet iyi. Bir başkası da benimkiyle aynı monitörü kullandıktan sonra buna geçmiş ve memnun kalmış.
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim üzere 27" 2K monitör almayı düşünüyorum sadece film ve Knight Online oynamak için aklıma yatan monitörün linkini bırakıyorum sizce alınır mı veya sizlerin önerebileceği marka model nedir...
Arkadaşlar selamlar, 2. monitör olarak bunu almayı düşünüyorum benzer özelliklere sahip rakiplerine nazaran fiyatı düşük. F/P mı yoksa herhangi sorunu var mı? @BerkayZ87...
Şuan kullanıyorum, bence fiyatında ki en iyi monitör. 2 kez aldım ikisinde de ölü piksel yoktu. Gayet memnunum, öneririm. Bir sorun varsa cevaplayabilirim.
Monitörü 1 ay önce satın aldım görüntü kalitesi olarak ya da yazılımı olarak hiç şikayetim yok yazılımında film, FPS oyun, yarış oyunu gibi durumlarda kullanabileceğiniz hazır renk ayarları var Türkçe desteği de mevcut 7.8k iken aldım bu fiyata kesinlikle değer.