Philips Evnia vs Dell G2422HS

Cloud9x

Hectopat
Philips Evnia 24m2N3200a 23, 8" 180 Hz 0,5 ms vs Dell G2422HS 23.8 inç 165Hz 1ms.
Bu iki monitör arasında kaldım. Yükseklik ayarı olan bir monitör istiyorum.
Fiyat bandım ortalam 5-6k ya kadar çıkabilir önerebileceğiniz yükseklik ayarlı modeller varsa önerilere açığım.

Philips Evnia 24m2N3200a 23, 8" 180 Hz 0,5 ms vs Dell G2422HS 23.8 inç 165Hz 1ms.
Bu iki monitör arasında kaldım. Yükseklik ayarı olan bir monitör istiyorum.
Fiyat bandım ortalam 5-6k ya kadar çıkabilir önerebileceğiniz yükseklik ayarlı modeller varsa önerilere açığım.

Bu ikisinden Philips daha iyi.

İyzico ile 7K ya geliyor. Bütçe cikarsa oneririm.

Açık ara Dell.

Dell'de ghosting veya IPS glow sorunları vs var mıdır?

Bu ikisinden Philips daha iyi.

İyzico ile 7K ya geliyor. Bütçe cikarsa oneririm.

Neden Philips dediniz.

Açık ara Dell.

Alakasi yok hocam. Panel olarak Philips cok daha iyi. Dell'in tek artisi 350nits olmasi. Ekstradan eski bir monitor. Philips'te dahili hoparlör olması da artı. Philips'te pivotta var Dell de yok.

Ekstradan evnia da şöyle bir indirim var İtopya'da.

Daha yeni ve daha kaliteli bir panele sahip. Pivot ozelligi var ve hoparlorde var. Bu fiyat bandindaki en alinabilir monitor.

Pivot özelliği benim için önemli değil hoparlorde aynı şekilde. Benim için önemli olan paneli.
Philips modeli bir akrabamda vardı ve ekrana yandan bakılınca siyah gözüküyor ne ile alakalı olduğunu tam çözemedim.

Pivot özelliği benim için önemli değil hoparlorde aynı şekilde. Benim için önemli olan paneli.
Philips modeli bir akrabamda vardı ve ekrana yandan bakılınca siyah gözüküyor ne ile alakalı olduğunu tam çözemedim.

Ilk defa sizde duydum hocam. Bu fiyat bandinda herkes ya Philips'i ya da MSI monitorleri önerir. Dediginiz Dell cok tercih edilen bir model degil artik. Paneli eskidi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı