ilyaskarabay Kilopat Katılım 9 Şubat 2017 Mesajlar 80 4 Aralık 2022 #1 Elimde Philips HTS7140 modelli bir soundbar geçti ve ben bunu bilgisayarımda kullanmak istiyorum. CD takınca oynatıyor ama hoparlör olarak kullanamıyorum. Bağlantıyı şu anlık HDMI ile yapıyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2022
Elimde Philips HTS7140 modelli bir soundbar geçti ve ben bunu bilgisayarımda kullanmak istiyorum. CD takınca oynatıyor ama hoparlör olarak kullanamıyorum. Bağlantıyı şu anlık HDMI ile yapıyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.275 Çözümler 56 4 Aralık 2022 #2 Aux ile vs bilgisayara bağlayamaz mısınız hocam? Girişlerini Bilmiyorum cihazın.
ilyaskarabay Kilopat Katılım 9 Şubat 2017 Mesajlar 80 4 Aralık 2022 #3 IN giriş olarak aux, optik ve coaxial var. Ancak bunlar için anakartımın girişi yok sanırım.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.275 Çözümler 56 4 Aralık 2022 #4 ilyaskarabay dedi: IN giriş olarak aux, optik ve coaxial var. Ancak bunlar için anakartımın girişi yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Aux ve USB uçlu erkek kablo vardır hocam onlar işinizi görebilir.
ilyaskarabay dedi: IN giriş olarak aux, optik ve coaxial var. Ancak bunlar için anakartımın girişi yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Aux ve USB uçlu erkek kablo vardır hocam onlar işinizi görebilir.
ilyaskarabay Kilopat Katılım 9 Şubat 2017 Mesajlar 80 4 Aralık 2022 #5 Girişler bu şekilde. Dediğiniz şekilde kablo bulamadım da eğer mümkünse link atabilir misiniz? Dosya Ekleri 20221204_182052.jpg 79,6 KB · Görüntüleme: 45
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.275 Çözümler 56 4 Aralık 2022 #6 ilyaskarabay dedi: Girişler bu şekilde. Dediğiniz şekilde kablo bulamadım da eğer mümkünse link atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Girişlere baktım şu tarz birşey daha iyi gibi. Kısmet 3.5 Mm Jak Ses Kablosu 3.5 Mm Jak - Kırmızı - Beyaz Kablo 1.5 Metre Siyah Stereo To Rca Kablo Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL uçlarını soundbara takar Jack ı da bilgisayara takarsanız.
ilyaskarabay dedi: Girişler bu şekilde. Dediğiniz şekilde kablo bulamadım da eğer mümkünse link atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Girişlere baktım şu tarz birşey daha iyi gibi. Kısmet 3.5 Mm Jak Ses Kablosu 3.5 Mm Jak - Kırmızı - Beyaz Kablo 1.5 Metre Siyah Stereo To Rca Kablo Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL uçlarını soundbara takar Jack ı da bilgisayara takarsanız.
ilyaskarabay Kilopat Katılım 9 Şubat 2017 Mesajlar 80 6 Aralık 2022 #7 Teşekkür ederim söylediğiniz şekilde yaptım ve kullanmaya başladım.