Philips Hue LED farklı yerlere koyulabilir mi?

Hocam sanırsam bu LED'in kesme yerleri yok. Kırmızı alanla belirttiğim yerlerin olması lazım. Oralardan LED'i ayırıp, kablolar aracılığıyla ek yapıp, farklı yerlere dağıtabiliyorsunuz. Ama bu attığınız ürün komple ürün gibi gözüküyor.

Dosya Ekleri

• 110000136067111.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 34
Ayrı ayrı derken hocam? Tek parça 2 metre bu model.

Yani hocam mesela ben bunu kesip başka yerede döşeyebilirimiym. Ve hocam ben ayarlayabilirim bunu bu renk yansın işte o LED kapansın diyeri yansın gibi.

Peki başka bir ürün önerebilirimiz kritelerim yani hocam mesela ben bunu kesip başka yerede döşeyebilirimiym. Ve hocam ben ayarlayabilirim bunu bu renk yansın işte o LED kapansın diyeri yansın gibi. Bunlar hocam.

Yani hocam mesela ben bunu kesip başka yerede döşeyebilirimiym. Ve hocam ben ayarlayabilirim bunu bu renk yansın işte o LED kapansın diyeri yansın gibi.
Attığım ürüne benzer ürünlerden alabilirsiniz. Ben üç metrelik olanını alıp dediğiniz gibi farklı yerlerinden kesip odanın sağına soluna, dolapların arkasına vs. dağıtmıştım.

Benim almış olduğum ürün bu. Parça parça kesip, ince kablolarla lehim yapıp, dediğiniz dağıtım işlemini yapmıştım.

Ben bunun ışıklarını ayarlayabiliyor muyum yoksa tek bir renkmi.

Ben bunun ışıklarını ayarlayabiliyor muyum yoksa tek bir renkmi.
Tek renk gün ışığı bu.

Bu üründe farklı renkler mevcut. Sese duyarlı üründür. Aldığı seslere karşılık ışık efekti verebiliyor. Farklı renklere kumanda üzerinden geçiş yapabilirsiniz. Bir arkadaşım bu üründen kullanıyor.

Peki ne kadar zor bir şey hocam lehimlemek takmak vb kaç saat alır.

Peki ne kadar zor bir şey hocam lehimlemek takmak vb kaç saat alır.
Lehim yapabilen birisi için 10-15 dakikalık kısa işlem. Işıkları koyacağınız yerin ölçüsünü alıp aynı ölçüden LED'i kesip ince kablolar yardımıyla bu işlemi yapabilirsiniz. Lehim işlemini yapamazsanız ölçülerini alıp herhangi bir elektrikçiye lehimletebilirsiniz.

Tamamdır.

Bu arada lehim yapmayı biliyorum ama az fazla değil zormu video varsa atabiliri misinz izleyeyim bir.

@rr1907

@rr1907 hocam bir de bunu pamuk un altına koysak pamuk u yakma gibi bir şey olabilir mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…