Duygu1 Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 100 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus RTX 3070 v2 OC | AMD Ryzen 5 7600x | Corsair 2x16 5200 Mhz + MacBook Pro M3 Cinsiyet Kadın Meslek Bahçeşehir Üni Mimarlık 12 Şubat 2023 #1 Merhaba, ben Philips Hue play alacağım. Yanına bridge almadan hangi özelliklerini kullanabilirim biliyor musunuz?
Merhaba, ben Philips Hue play alacağım. Yanına bridge almadan hangi özelliklerini kullanabilirim biliyor musunuz?
byjuck Megapat Katılım 20 Şubat 2016 Mesajlar 666 16 Temmuz 2023 #2 Ben de merak ediyorum ona göre alacağım.
ozgurayvaz Femtopat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #3 Duygu1 dedi: Merhaba, ben Philips Hue play alacağım. Yanına bridge almadan hangi özelliklerini kullanabilirim biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayir maalesef herhangi bir ozelligini kullanamiyorsun surekli olarak sari isikta kullaniyorsun ancak soyle bir durum var eger ki alacagin model Bluetooth destekliyorsa telefonundan Bluetooth'a baglayip isigin rengini degistirebiliyorsun.
Duygu1 dedi: Merhaba, ben Philips Hue play alacağım. Yanına bridge almadan hangi özelliklerini kullanabilirim biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayir maalesef herhangi bir ozelligini kullanamiyorsun surekli olarak sari isikta kullaniyorsun ancak soyle bir durum var eger ki alacagin model Bluetooth destekliyorsa telefonundan Bluetooth'a baglayip isigin rengini degistirebiliyorsun.