M Mubis10 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 847 Çözümler 1 27 Ocak 2022 #11 3 senedir kullanıyorum tık demedi. Tek kelimeyle muazzam. Artık tüm elektronik aletlerimi Philips alıyorum.
3 senedir kullanıyorum tık demedi. Tek kelimeyle muazzam. Artık tüm elektronik aletlerimi Philips alıyorum.
MertHatipOglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 1.641 Çözümler 10 Yer 182. Filoda Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #12 Anladığım kadarıyla biraz şans işi. Cevaplarınız için teşekkür ederim.
M Mubis10 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 847 Çözümler 1 27 Ocak 2022 #13 MertHatipOglu dedi: Anladığım kadarıyla biraz şans işi. Cevaplarınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Amblight+Android bir Philips Tv al kafan rahat olsun.
MertHatipOglu dedi: Anladığım kadarıyla biraz şans işi. Cevaplarınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Amblight+Android bir Philips Tv al kafan rahat olsun.
MertHatipOglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 1.641 Çözümler 10 Yer 182. Filoda Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #14 Mubis10 dedi: Amblight+Android bir Philips Tv al kafan rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın attığı videoyu daha önce de izlemiştim. Kafam pek te rahat olmuyor açıkçası. Alırsam Samsung alıcağım gibi duruyor.
Mubis10 dedi: Amblight+Android bir Philips Tv al kafan rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın attığı videoyu daha önce de izlemiştim. Kafam pek te rahat olmuyor açıkçası. Alırsam Samsung alıcağım gibi duruyor.
M Mubis10 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 847 Çözümler 1 27 Ocak 2022 #15 MertHatipOglu dedi: Arkadaşın attığı videoyu daha önce de izlemiştim. Kafam pek te rahat olmuyor açıkçası. Alırsam Samsung alıcağım gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz tabii. Sadece Amblight özelliği bile almak için bir sebep bence.
MertHatipOglu dedi: Arkadaşın attığı videoyu daha önce de izlemiştim. Kafam pek te rahat olmuyor açıkçası. Alırsam Samsung alıcağım gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz tabii. Sadece Amblight özelliği bile almak için bir sebep bence.
MertHatipOglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 1.641 Çözümler 10 Yer 182. Filoda Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #16 Mubis10 dedi: Siz bilirsiniz tabii. Sadece Amblight özelliği bile almak için bir sebep bence. Genişletmek için tıkla... Amblight benimde çok hoşuma giden bir özellik ama panel sıkıntılıysa yemişim amblightı
Mubis10 dedi: Siz bilirsiniz tabii. Sadece Amblight özelliği bile almak için bir sebep bence. Genişletmek için tıkla... Amblight benimde çok hoşuma giden bir özellik ama panel sıkıntılıysa yemişim amblightı
M Mubis10 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 847 Çözümler 1 27 Ocak 2022 #17 MertHatipOglu dedi: Amblight benimde çok hoşuma giden bir özellik ama panel sıkıntılıysa yemişim amblightı Genişletmek için tıkla... Panel sıkıntılı olduğunu kim söyledi ki? Philips ya Sony ya da Samsung'un panelini kullanıyor olması lazım.
MertHatipOglu dedi: Amblight benimde çok hoşuma giden bir özellik ama panel sıkıntılıysa yemişim amblightı Genişletmek için tıkla... Panel sıkıntılı olduğunu kim söyledi ki? Philips ya Sony ya da Samsung'un panelini kullanıyor olması lazım.