Philips MG5920/15 vs MG7920/15

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Back-End Developer(PHP-Laravel, Python-Django)
Bu iki ürün arasında kaldım. Başka bir ürün bulamadım şu an Amazon Prime indirimi var. Philips MG5920/15, MG7920/15 hangisini önerirsiniz? 7920 daha üst model gibi görünüyor ve 3 parça daha fazla var. Fakat uzun süreli kullanımda bu cihazlar nasıldır bilmiyorum. Göğüs, hassas bölge vb. tıraş etmek içinde kullanacağım, sadece saç ve sakal için değil. Dediğim gibi kullanan varsa tecrübelerini dinlemek isterim.

İndirim bitmeden almak istiyorum.

Philips MG5920/15 ürün linki

Philips MG7920/15 ürün linki

Son düzenleme:
Sıfır tıraş için bıçak aralığı biraz fazla olduğu için çok iyi değil ama onun dışında şarj performansı, ses seviyesi, başlıklarının kullanımı vb. yönünden çok memnunum. Ben 7920 olanı aldığım için diğerine yorum yapmayacağım ama gördüğüm kadarıyla çok büyük bir fark yok gibi genel olarak dikkat etmen gereken şey eğer kullanacaksan başlıklara biraz göz at işine yarayacak olan kadarını al, şu da olsun bu da olsun derken çok yüksek modele çıkmanı tavsiye etmem. Şarj performansına değinmek gerekirse alalı yaklaşık 3-4 ay oldu (çok fazla veya çok az kullanmıyorum) ve ilk geldiğinde taktıktan sonra bir daha şarj etmedim.

Sıfır tıraş için bıçak aralığı biraz fazla olduğu için çok iyi değil ama onun dışında şarj performansı, ses seviyesi, başlıklarının kullanımı vb. yönünden çok memnunum. Ben 7920 olanı aldığım için diğerine yorum yapmayacağım ama gördüğüm kadarıyla çok büyük bir fark yok gibi genel olarak dikkat etmen gereken şey eğer kullanacaksan başlıklara biraz göz at işine yarayacak olan kadarını al, şu da olsun bu da olsun derken çok yüksek modele çıkmanı tavsiye etmem. Şarj performansına değinmek gerekirse alalı yaklaşık 3-4 ay oldu (çok fazla veya çok az kullanmıyorum) ve ilk geldiğinde taktıktan sonra bir daha şarj etmedim.

3 aydır şarja takmaman çok iyiymiş. Sıfır tıraş düşünmüyorum vücut tıraşını iyi yapsın yeter. Sakalda sıfır tıraş için Gilette kullanıyorum. İndirimle 1000 TL'ye aldım. Perşembe teslim edilecekmiş bakalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı