Philips Momentum G413 imleci sorunu

vlyhn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. 1 Ay önce Philips Momentum G413 fare satın aldım. 1 Aydır sorun yaşamıyordum ama bu sabah PC'yi açtığımda sol tıka ne zaman bassam fare imleci yavaşça aşağı iniyor. Aynı şekilde sol tıkı basılı tutarsam da imleç aynı şekilde yavaşça aşağı hareket ediyor. Bu fareyi başka bilgisayarda denediğimde o bilgisayarda da bu sorunu yaşadım yani sorun farede. Sorunu nasıl düzeltebilirim? Teşekkürler

Güncelleme: Arkadaşlar farenin ileri geri tuşuna basarak aşağı kaymayı düzelttim fakat buy sefer de aynı anda DPI tuşu gitti. Yazılımsal bir sorun mu var acaba çözemedim yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Aim macrosu kurdunuz mu fareye?
O nedir? philips in sitesinde yazılım gibi bir şeye rastlamadım. Bu arada opera da gezinirken farenin geri tuşuna tıklayınca yine imleç aşağı kaymaya başlıyor. Geri ye birkaç defa tıklayınca kayma hızı artıyor yani dpi saçma bir şekilde oraya geçmiş ama normal dpi tuşu da işlevini yitirdi...

O nedir? philips in sitesinde yazılım gibi bir şeye rastlamadım. Bu arada opera da gezinirken farenin geri tuşuna tıklayınca yine imleç aşağı kaymaya başlıyor. Geri ye birkaç defa tıklayınca kayma hızı artıyor yani dpi saçma bir şekilde oraya geçmiş ama normal dpi tuşu da işlevini yitirdi...
Aim makrosu mu denir recoil makrosu mu denir artık bilmiyorumda. Silahlı oyunlarda CS:GO gibi ateş ettiğin zaman silah yukarı doğru teper bunu elinle aşağı doğru çekerek sabit bir noktada tutarsın. Bunu kolaylaştırmak veya ortadan kaldırmak için fareye işlev atıyorsun sen bir tuşa tıkladıkça o aşağı hareketini otomatik yapıyor. Bazı farelerde atanan işlevleri kendi hafızasına atabiliyorsun bu sebeple her PC'de çalışabiliyor.
Anladığım kadarıyla sende öyle bir durum yok. Fare hakkında bilgim olmadığı için uzaktan bozulmuş diyebilirim :).

Aim makrosu mu denir recoil makrosu mu denir artık bilmiyorumda. Silahlı oyunlarda CS:GO gibi ateş ettiğin zaman silah yukarı doğru teper bunu elinle aşağı doğru çekerek sabit bir noktada tutarsın. Bunu kolaylaştırmak veya ortadan kaldırmak için fareye işlev atıyorsun sen bir tuşa tıkladıkça o aşağı hareketini otomatik yapıyor. Bazı farelerde atanan işlevleri kendi hafızasına atabiliyorsun bu sebeple her PC'de çalışabiliyor.
Anladığım kadarıyla sende öyle bir durum yok. Fare hakkında bilgim olmadığı için uzaktan bozulmuş diyebilirim :).
Anladım. Teknik servise yollayayım o zaman lanet fareyi. Teşekkür ederim cevabın için ve Philips almayın arkadaşlar...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı