Philips monitör vs Dell monitör

Sercan007

Centipat
Arkadaşlar bu monitör 870 TL ama 1 ay öncesine kadar 1300 TL falanmış.

Bu ise 750 TL hep 750'de kalmış.

Sorum şu aralarında mi fark ucuz olan 21.5 inç 4ms ama VA panel. 100 TL pahalı olan 23.6 inç 1ms ama TN panel sizce 110 TL fazla verip büyük ekran kısa yenileme ama TN olan monitör mü yoksa hafif küçük yenileme hızı 4ms olan VA olan monitör mü? Yani paneli sıkıntı olur mu benim için çok gözümü yormasin yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
VA panel daha iyidir görüntü açısından. TN panelin görüntüsü 10 ise VA panel 70'dir. Zaten Philips daha kaliteli Dell'e göre.
Ozaman boyutundan fedakarlık yapıp Philips almak mantıklı peki va 70 dedin ya IPS Kactır sence hocam çünkü 850 ye IPS panelli de var

Ozaman boyutundan fedakarlık yapıp Philips almak mantıklı peki va 70 dedin ya IPS Kactır sence hocam çünkü 850 ye IPS panelli de var
Hocam öylesine dedim ben 70'i falan. IPS aralarından en iyisi olduğu için onu 100 puan olarak aldım. Oradan işte 70 gibi bir şey çıkıyor yorumlara göre VA panel. Yani IPS paneller ama çoğu zaman düşük Hz'li olduğu için hikayeli oyun oynuyorsabız öneriyoruz. Yani CSGO gibi rekabetçi oyunlar oynuyorsanız IPS almanızı önermem. Çünkü düşük Hz ve yüksek gecikme süresine sahiptir ucuz IPS monitörler.

Tamamdır hocam.ozaman öncelik.olarak Va tercih edeceğim sağolun

almadıysanız philipsten uzak durun kesinlikle. Monitör söz konusuysa Dell'in karşısına philipsi koymak tam anlamıyla absürddür. Ben bunun 223v modelini aldım 2 ay önce, aldığım gün 2. el satış ilanı koydum, rezalet. şu ips modeli çok araştırdım, gayet iyi:

Son düzenleme:
yok almadım ama yarın mecbur bir seçim yapacagım 23inç ile karar verdim dün bi canlı baktım 21.5 istemiyorum şunu buldum bu nasıl sizce https://www.hepsiburada.com/acer-sa...=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=epey.c.k.pc bu bide bunun 21,5 luk versiyonu var ya bunu alacagım yada 21,5 luk versiyonunu

Bu model hakknda bilgim yok, Türkçe yoksa yabancı kullancıı yorumlarını falan inceleyin. Ben de 24" olarak aşağıdaki monitörü seçtim, tüm incelemeleri okudum, f/p olarak bulduğum en iyi monitör. Arada 200 tl fark var tabi, karar sizin:
Yalnız şunu söyleyim, monitör boyutları mağzalardaki raflarda doğru fikir vermeyebilir. Derinliği 1mt'yi geçmeyen normal bir pc masasında kullanacaksanız 22" gayet yeterli bence. Ben de tersine, 24" alsam fazla mı gelir diye tereddüt ediyorum. Ama ben 1mtlik bir masada tez yazmak vs için kullanıyorum
EK: Acerda ışık sızması sorunu olduğunu söylüyor herkes.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…