Philips One Blade alınır mı?

Dans eden noodle

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
17 yaşındayım, gür sakalım falan yok sadece pürüzsüz olsun diye 2, 3 günde bir tıraş oluyorum. Önerir misiniz bu ürünü? Sık kullanımda bıçaklar 4, 6 ay gibi gider, bıçaklar pahalı diyorlar ama sanki bana daha çok gider gibi geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben şahsen öneririm hocam. Makinelere göre daha pürüzsüz alıyor, jilete yakın alıyor. Ayrıca tahriş yapmıyor. Köpük kullanmak veya sakalı ıslatmak gerekmiyor. Ben 5 aydır kullanıyorum haftada ortalama 1-2 traş ile jiletinde hala sıkıntı yok, söylendiği gibi 6 ayda çöp olacağını da sanmıyorum.

17 yaşındayım, gür sakalım falan yok sadece pürüzsüz olsun diye 2, 3 günde bir tıraş oluyorum. Önerir misiniz bu ürünü? Sık kullanımda bıçaklar 4, 6 ay gibi gider, bıçaklar pahalı diyorlar ama sanki bana daha çok gider gibi geldi.

Haftada 2-3 kez kullanıyorum bayağı bir süredir aldım 5-6 ayı geçti hala sıkıntı yok, keşke daha önceden almış olsaydım dedirttiren bir ürün tavsiye ederim.

Hocam arkadaşlar zaten ürünü açıklamıştek sıkıntısı şarjı olabilir sizin için 8 saatlik şarja 45 dk kullanım veriyor.

Hocam arkadaşlar zaten ürünü açıklamıştek sıkıntısı şarjı olabilir sizin için 8 saatlik şarja 45 dk kullanım veriyor.

Ayrıca şarjın dolduğunu da anlayamıyorsun bildirim ışığı sürekli sabit yanıyordu diye hatırlıyorum sizin cihaz da öyle mi?

Ben 2019’da aldım şarjı efsane gidiyor yedek bıçak aldım çok iyi kesiyor ben beğeniyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı