auluyankurt Centipat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2025 #1 Merhaba ben 0 kesen bir tıraş makinesi ariyorum. Philips Oneblade Pro Qp6542/10 Islak ve Kuru Yüz ve Vücut Şekillendirici 12 Uzunluk Ayarı Tıraş Makinesi Siyah Fiyatları ve Özellikleri almak istedigim model bu. Sizce daha iyi bir 0 kesen tıraş makinesi var mı? Bir sorum daha var bununla tıraş olurken jilet gibi mi olmaliyim? Deneyimli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2025
Merhaba ben 0 kesen bir tıraş makinesi ariyorum. Philips Oneblade Pro Qp6542/10 Islak ve Kuru Yüz ve Vücut Şekillendirici 12 Uzunluk Ayarı Tıraş Makinesi Siyah Fiyatları ve Özellikleri almak istedigim model bu. Sizce daha iyi bir 0 kesen tıraş makinesi var mı? Bir sorum daha var bununla tıraş olurken jilet gibi mi olmaliyim? Deneyimli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
Maddoxkkm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.508 Çözümler 5 Yer Toronto, Ontario 8 Aralık 2025 #2 Hocam tamamen 0 kesmiyor fakat bende normal one blade var ve gayet memnunum. 40 dolara yaptığım en iyi yatırım olabilir .
Hocam tamamen 0 kesmiyor fakat bende normal one blade var ve gayet memnunum. 40 dolara yaptığım en iyi yatırım olabilir .
Aligatör Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2025 #3 sakal için mi kullanıcaksınız yoksa tüm vücut mu? Sakal içinse Braun Yeni Seri 5 B1000s Kablosuz Tıraş Makinesi, AutoSense, EasyClean, EasyClick, Islak & Kuru : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik Philips 5000 Serisi Tıraş Makinesi, Sinekkaydı Tıraş, Skin IQ Teknolojisi, Islak ve Kuru Kullanım, Hassas Düzeltici Başlık – S5887/10 : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik Şu tarz başlıklı modeller çok güzel 0 alıyor. Vücut içinse bilmiyorum açıkçası, oneblade daha hibrit model gibi. İki senaryo için de iş görür.
sakal için mi kullanıcaksınız yoksa tüm vücut mu? Sakal içinse Braun Yeni Seri 5 B1000s Kablosuz Tıraş Makinesi, AutoSense, EasyClean, EasyClick, Islak & Kuru : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik Philips 5000 Serisi Tıraş Makinesi, Sinekkaydı Tıraş, Skin IQ Teknolojisi, Islak ve Kuru Kullanım, Hassas Düzeltici Başlık – S5887/10 : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik Şu tarz başlıklı modeller çok güzel 0 alıyor. Vücut içinse bilmiyorum açıkçası, oneblade daha hibrit model gibi. İki senaryo için de iş görür.