Philips One Blade vücut için kullanılır mı?

cankrbs

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar selam. Linkini bıraktığım ürünü almayı düşünüyorum. Yüz+vücut versiyonuyla arasında çok fiyat farkı var. Acaba linkteki vücut için kullanılır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürün detaylarında kullanılabildiği yazıyor bence kullanılır, yüz başlığı ve vücut başlığı ayrı ayri ise arasında keskinlik farkı olabilir belki kullanan varsa daha detaylı anlatabilir. Bu arada vücudun hangi bölümlerinde kullanacaksınız? Bunu sormamın nedeni bazı bölgeler için uygun olmayabiliyor o yüzden sordum.

Bacak için kullanacağım hocam zaten belirli aralıklarla aldığım için fazla uzun olmuyor sizce iş görür mü?

Bacak için kullanacağım hocam zaten belirli aralıklarla aldığım için fazla uzun olmuyor sizce iş görür mü?

Ben hiç kullanmadım o yüzden çok net bir açıklama yapmayacağım yani bana kalırsa bacak kıllarını alir bir sorun oluşturmaz he belki jilet gibi sıfıra yakın almayabilir deneyip görmek lazım, vucut başlığı daha hassas olan bölgeler için tercih edilebilir bence (özel bölgedeki kılları almak için) ama siz o bölgede kullanmayacaksaniz sıkıntı oluşturmaz bence bu arada yine de son karar sizin olsun ben böyle diyorum ama sonradan elinizde patlamasın makine.

Bende Braun Series x XT 5200 var ve kaliteli bir ürün aslında fakat bu şekilde cihazlar yerine çok daha iyi alternatifler mevcut.

Bende Braun Series x XT 5200 var ve kaliteli bir ürün aslında fakat bu şekilde cihazlar yerine çok daha iyi alternatifler mevcut.
Konunun 1 senelik olduğunu yeni farkettim

Kullanılır hocam ben 50 dönüm t pancar kesim o makineyle. Kalın kıllara bile bana mısın demiyor ama tilt eden bir şey var bazen başlığında toplanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…