Philips Oneblade alınır mı?

radaschumi

Kilopat
Şu an kullandığım Aprilla marka (tam modeli bilmiyorum) tıraş makinesi yüzümü tahriş ediyor. Sinek kaydıya yakın sakal tıraşı için alınır mı? Bütçe yaklaşık 1000TL, başka öneriniz varsa bakabilirim.

Ilk aldigim tiras makinesiydi, hala kullaniyorum. Sinek kaydi tirasa yakin bir sonuc istiyorsaniz onermem.

Genellikle herkes sinek kaydı yaptığı için öneriyordu, siz neden önermiyorsunuz?
Sinek kaydi yapacaksaniz jilet veya ustura gibi eski yontemle yapmayi tercih ediyorum ben. Hala daha oneblade kullaniyorum ve ben eger sinek kaydi yapacaksam jilet tercih ediyorum. Oneblade gibi elektrikli tiras makinelerinde derinize temas eden ince bir metal yuzey olur onun arkasinda da bir bicak hizlica sag sol hareket ederek keser. O yuzden genelde o ince metal yuzey kadar bir uzunlukta sakal biyik kaliyor suratinizda. Ki bu da buyuk ihtimal su anda kullandiginiz Aprilla marka tiras makinesinin yuzunuzde tahris birakma sebebi olabilir. Tiras makinesi ile sinek kaydi yapmak benim de yuzumu her turlu tahris ediyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı