Philips oneblade vs Philips MG7920

yigitccem

Femtopat
Daha fazla  
Tıraş makinesi arıyorum. Hem sakalı 0'a yakın alsın hem de vücudun her yerinde işe yarasın. Hangisini önerirsiniz?

OneBlade, hatta geçen konusu açılmıştı. İndirim olduğunu hatırlıyorum ama bitmiş sanırım.

Oneblade, hatta geçen konusu açılmıştı. İndirim olduğunu hatırlıyorum ama bitmiş sanırım.

Philips OneBlade Pro Islak/Kuru Yüz ve Vücut Tıraş Makinesi, 12 Uzunluk Ayarı, QP6542/10 : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik 1700'e düşüyor bu daha iyi değil mi?

Son düzenleme:
OneBlade kullanıyorum ben. Sakalı tam sıfır aldığı söylenemez ama kullandığım makineler arasında en iyisi diyebilirim. Sıfıra yakın bir tıraş sağlıyor tabii ki sizin sakalınız daha yumuşak ve daha seyrek ise sonuç daha iyi olacaktır. Vücutta kullanmadım ona bir şey diyemeyeceğim. Başlık fiyatları yüksek, kullanımınıza bağlı olarak 3-4 ayda bir değiştirmek gerekiyor ve en son tanesinin 300 liraya yakın fiyatı vardı. İşin içine vücut tıraşını da eklerseniz başlık daha çabuk körelecektir. Paylaştığınız diğer model olan 7920 ile sinekkaydı tıraş olamazsınız. Standart olan başlık 2-3 günlük sakalınız varmış gibi kirli sakal bırakacaktır. Link eklememişsiniz ancak 7920 bildiğim kadarıyla bir set. Kulak, burun ve vücut için ayrı başlıklar bulunuyor içinde. Aynı zamanda farklı numaralı başlıklar da bulunmakta. Sıfıra yakın sakal şart ise burada tercihiniz OneBlade olmalı, vücutta da kullanırım derseniz içerisinde vücut başlıklarını da bulunduran şekilde de satılıyor. Ancak başlık maliyetini de göz önüne almalısınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı