Philips Oneblade yüz vs yüz + vücut

OmurOzan

Hectopat
Daha fazla  
İkisi arasında fiyat olarak çok büyük bir fark bulunmakta, ancak teknik olarak ne fark vardır? Özellikle bıyık sakal kesimi için kullanacağım ancak vücudumda da kullanmayı planlıyorum. Yüz için olanı alsam vücut için kullanmama engel olur mu?

İkisi arasında fiyat olarak çok büyük bir fark bulunmakta, ancak teknik olarak ne fark vardır? Özellikle bıyık sakal kesimi için kullanacağım ancak vücudumda da kullanmayı planlıyorum. Yüz için olanı alsam vücut için kullanmama engel olur mu?
Valla bende one blade var. sıfır alıcam diye başlık kullanmıyorum. yara yapmadığı yer kalmadı aletin. baslık takıncada hiç almıyor.

Ben de aynı şeyi hep merak ediyordum, aralarındaki tek fark başlık mı acaba, o başlıklar ne kadar işe yarıyordur, fiyat farkında değiyor mudur.
Valla bende one blade var. sıfır alıcam diye başlık kullanmıyorum. yara yapmadığı yer kalmadı aletin. baslık takıncada hiç almıyor.
Hocam bıçaklarının çabuk eskidiğini duymuştum ama yara yaptığını bilmiyordum herkes çok iyi alıyor diyor, yok mu şöyle hassas yerleri temiz alacak makine.

Ben de aynı şeyi hep merak ediyordum, aralarındaki tek fark başlık mı acaba, o başlıklar ne kadar işe yarıyordur, fiyat farkında değiyor mudur?

Hocam bıçaklarının çabuk eskidiğini duymuştum ama yara yaptığını bilmiyordum herkes çok iyi alıyor diyor, yok mu şöyle hassas yerleri temiz alacak makine.

Philips markası denemiştim başlıksız hali küçüktü fakat yine de kılları tam almıyordu. Büyük ihtimalle inceltmeye ve biraz kesmek için işe yarıyor. Gittim berberin kullandığı bilmem ne abuk subuk marka makine aldım tertemiz alıyor. Ben de üst yanaklar için makine arıyordum kararsızım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı