Philips renkli ampul alınır mı?

ı love you

Hectopat
Philips veya diğer markaların renkli ampuller satın alınır mı? Performansı nasıl tepkileri falan iyi mi? Ve hangi modeli önerirsiniz?

Philips veya diğer markaların renkli ampuller satın alınır mı? Performansı nasıl tepkileri falan iyi mi? Ve hangi modeli önerirsiniz?

Osram LED ampul var bende sabahları çok etkili değil ama akşam pavyona çeviriyor. Tavsiye ederim ucuz ve iyi.

Philips Hue ampullerinden 2 adet sanırım 2 yıldır kullanıyorum ve aşırı memnunum. Bilgisayar ile ekran senkronizasyonu müthiş. 1 yıl kadar monitörümün arkasında kullandım 2 ampulü ve izlediğim video, filmlerde ekran senkronizasyonunu açtım. Ekrana gelen sahnelerin renklerini çok iyi ve hızlı yansıtıyor. Son 1 yıldır 1 ampul monitörümün arkasında ve hala güzel bir efekti var. En güzel ambiyans tabii ki 2 ampul ile oluyor. Masa lambası ya da lambader ile kullanılması daha iyi çünkü tavanda olunca o kadar renk cümbüşü güzel olmuyor şahsi fikrim. Hazır masa lambaları falan gibi çeşitleri de var. Abimde 2 adet GO sürümü var, onlar bataryalı olduğundan bir süre prize takılı değilken de çalışabiliyor ve ışıkları ampul kadar olmasa da ambiyans ve loş ya da karanlık ortamlar için çok iyi. Ben ambiyans ve film izlerken Windows Hue programı ile senkronizasyon halinde kullanmak için aldım, bunların haricinde normal zamanda da loş ya da tam parlaklıkta aydınlatıyorum odamı. Hatta bu ampullerin sadece beyaz ve sarı renk tonlarını destekleyen daha ucuz versiyonlarını tavanda kullanmak için almayı düşünüyorum. Televizyon için düşünüyorsanız eğer TV'niz Philips Hue destekli bşr Philips TV değilse ekran senkronizasyonu yapmak için 1000-1500TL aralığında satılan bir aparat almak gerekiyor ama bence orta sınıf bir televizyonunuz varsa değmez. Bu arada 2 ampul, Hue köprüsünü 550 TL'ye almıştım 2 yıl önce birlikte satılan bir pakette. Şu an 800-900 olduğunu gördüm bu paketin en ucuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…