xenia Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2013 Mesajlar 1.313 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ağustos 2014 #1 Beyler Phılıps SBC-MD110 Mikrofon'u internetten alacağım ama kapıda ödeme ile almam lazım bir site önerir misiniz. Bir el atın yav.
Beyler Phılıps SBC-MD110 Mikrofon'u internetten alacağım ama kapıda ödeme ile almam lazım bir site önerir misiniz. Bir el atın yav.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.469 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 18 Ağustos 2014 #2 Sanmıyorum kapıda ödeme ile satın alabileceğini. Ya kredi kartı ile sipariş verirsin, kapına kadar gelir ya da gider mağazadan alırsın. İstanbul İstiklal'deki Teknosa mağazasına yakın mısın ?
Sanmıyorum kapıda ödeme ile satın alabileceğini. Ya kredi kartı ile sipariş verirsin, kapına kadar gelir ya da gider mağazadan alırsın. İstanbul İstiklal'deki Teknosa mağazasına yakın mısın ?
xenia Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2013 Mesajlar 1.313 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ağustos 2014 #3 Malesef çok uzağım o yüzden kapıda ödeme ile almak istiyordum. Tek çare o zaman ininal karta 25 tl yükleyip media markt almak olucak of.
Malesef çok uzağım o yüzden kapıda ödeme ile almak istiyordum. Tek çare o zaman ininal karta 25 tl yükleyip media markt almak olucak of.
Baturalp Özten Hectopat Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2014 #4 Hepsiburada'da var ama ekstra para alıyor diye biliyorum.
xenia Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2013 Mesajlar 1.313 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ağustos 2014 #6 Silinen üye dedi: Philips Sbc-Md110 Mikrofon Genişletmek için tıkla... Güvenilir mi, kapıda ödeme var mı, kargo ücreti alıyorlar mı ?
Silinen üye dedi: Philips Sbc-Md110 Mikrofon Genişletmek için tıkla... Güvenilir mi, kapıda ödeme var mı, kargo ücreti alıyorlar mı ?
G Gamiurams Ziyaretçi 18 Ağustos 2014 #7 xenia dedi: Güvenilir mi, kapıda ödeme var mı, kargo ücreti alıyorlar mı ? Genişletmek için tıkla... Güvenirliği konusunda emin değilim. Fakat sitede UPS kargo ile kapıda ödeme yazıyor. Kargo ücreti de 5.90TL.
xenia dedi: Güvenilir mi, kapıda ödeme var mı, kargo ücreti alıyorlar mı ? Genişletmek için tıkla... Güvenirliği konusunda emin değilim. Fakat sitede UPS kargo ile kapıda ödeme yazıyor. Kargo ücreti de 5.90TL.
xenia Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2013 Mesajlar 1.313 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ağustos 2014 #8 Ya o zaman hiç girmeyeyim ben ininal karta 25 tl atıp alayım herkese teşekkür ederim. Konu kilitleyebilirsiniz.
Ya o zaman hiç girmeyeyim ben ininal karta 25 tl atıp alayım herkese teşekkür ederim. Konu kilitleyebilirsiniz.
Baturalp Özten Hectopat Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2014 #9 xenia dedi: Ya o zaman hiç girmeyeyim ben ininal karta 25 tl atıp alayım herkese teşekkür ederim. Konu kilitleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... En mantıklısı
xenia dedi: Ya o zaman hiç girmeyeyim ben ininal karta 25 tl atıp alayım herkese teşekkür ederim. Konu kilitleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... En mantıklısı