Philips SBK8614 Alınır mı?

kaboom295

Kilopat
Daha fazla  
Philips'in yeni mekanik klavyesini (SBK8614) gördüm. Ürün 275TL civarında bulunuyor. Gayet uygun geldi özellikleri de iyi. Alınır mı sizce?

Bence fiyatı fazla ve Philips diye alınamaz çünkü sadece marka basılıp satılıyor.

Eğer daha çok FPS, shooter oyunlar oynuyorsanız önerim red switch almanız alır. Trust Gxt 890 (Red) ve Sharkoon Purewriter RGB (Red, Blue)

Daha çok MOBA ve yazı için kullanacaksanız blue switch alınabilir ve ışık önemli değilse kesinlikle Gigabyte Force K83 almalısınız.

Önerdiğim klavyeler daha uygun ve tercih etmek daha mantıklı.

Blue switch çok ses çıkarır mı acaba ?
Moba-FPS Karışık oynuyorum.

Tercihini kendin yap ama Philips diye fazla para vermeye gerek yok.

Işık önemli değilse kesinlikle K83 alınmalı.

Işık istiyorsanız zaten RGB olan Trust Gxt 890 ve Sharkoon Purewriter RGB daha mantıklı.
Önerdikleriniz pek içime yatmadı nedense.

Önerdikleriniz pek içime yatmadı nedense.
Sanırım siz markaya takıldınız.

Sharkoon köklü bir Alman markası Çin'den alıp marka basan değiller ve ben dahil ürünlerini kullanan çoğu kişi memnun.

Gigabyte zaten ekran kartı, anakart vb. üreten marka. K83 Cherry MX switchleri kullanıyor tüm klavyeler içinde alabileceğiniz en iyi switchleri Cherry MX üretiyor demek yanlış olmaz.

Philips in resmi Tr sitesine baktım böyle bir modele rastlamadım.!! Bu modeli kim üretmiş kim satiyor ?

Ben aldım klavye çok iyi. Ön yargılı olmayın beğenmezseniz iade edersiniz. Kendi kullandığım razer chroma cynosa klavyeyi satılığa çıkarttım. Özlemişim mekanik klavyeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…