Philips SHM1900 Mikrofon Çalışmıyor

Makaleler
7
Yer
Ankara
Daha fazla  
2 hafta önce tatile gitmiştim. Gitmeden önce mikrofon çok güzel çalışıyordu. Geldikten sonra fark ettim ki mikrofon sesimi almıyor. Ne yapmalıyım ?

Mikrofon jakı ile portu arasında takıldığında bir boşluk kalıyorsa veya takılınca jakın ucu sanki boşa taklıyormuş gibi bu en uç kısmı dişi jaktaki yaylı iç parçaya temas edip değmiyor gibi hiissediliyorsa bu yolla temassızlıkla ilgili olabilir. Bu dişi jakı değiştirmekle veya açarak içten ayarlamakla (Biraz uzmanlık istiyor) giderilir, örneğin. Mikrofon kabloları aşırı ezilmiş veya uçlarından fazlaca çekilmişse kabloların içten hasarlanması (kopması) ile ilgili olabilir. Ancak uzun zaman önce tam sağlam bıraktığınız ve kablolar ile ilgili fiziki zorlanma bu geçen zamanda olmaması nedeniyle kuvvetl muhtemel jak-port arasındaki basit temassızlık kaynaklı olabilir ve birkaç kez jakı yerinde takıp çıkarmayla üzerinde varsa yalıtkan oksit gidebilir. Bu mantıken bana daha yakın görünüyor. Kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…