3 378344 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.352 Makaleler 1 Çözümler 21 19 Haziran 2021 #11 Yigithan Yildirim dedi: Neye dayanarak söyledin bunu? Genişletmek için tıkla... Philips aynı Rampage gibi sadece kalitesiz ürünlere marka basıyor.
Yigithan Yildirim dedi: Neye dayanarak söyledin bunu? Genişletmek için tıkla... Philips aynı Rampage gibi sadece kalitesiz ürünlere marka basıyor.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #12 378344 dedi: Philips aynı Rampage gibi sadece marka basıyor. Genişletmek için tıkla... Marka basması kalitesiz olduğunu mu gösteriyor? Eğer kalitesizse neden 280TL şu anda?
378344 dedi: Philips aynı Rampage gibi sadece marka basıyor. Genişletmek için tıkla... Marka basması kalitesiz olduğunu mu gösteriyor? Eğer kalitesizse neden 280TL şu anda?
3 378344 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.352 Makaleler 1 Çözümler 21 19 Haziran 2021 #13 Yigithan Yildirim dedi: Marka basması kalitesiz olduğunu mu gösteriyor? Eğer kalitesizse neden 280TL şu anda? Genişletmek için tıkla... Kullandıkları Switch pahalı olduğundan dolayıdır belki bilmiyorum. Ama klavyenin malzeme kalitesi çöp.
Yigithan Yildirim dedi: Marka basması kalitesiz olduğunu mu gösteriyor? Eğer kalitesizse neden 280TL şu anda? Genişletmek için tıkla... Kullandıkları Switch pahalı olduğundan dolayıdır belki bilmiyorum. Ama klavyenin malzeme kalitesi çöp.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 19 Haziran 2021 #14 Yigithan Yildirim dedi: Philips SPK8401B G401 Cyan Switch Türkçe Rainbow Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA Philips SPK8401B G401 Cyan Switch Türkçe Rainbow Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SPK8401 ITOPYA'da. www.itopya.com https://www.hepsiburada.com/gamenote-kb435l-kablolu-mekanik-gaming-klavye-p-HBV000017AJIX?magaza=GarajOnline Arkadaşlar ikisi arasında kaldım sizce hangisi mantıklı? Philips'e fason, kalitesiz diyenler olmuş. Ama diğerinde de num pad yok. Bu fiyat bandında daha iyileri var mı görüşlerinizi merak ediyorum. Gamepower Warlock Compact Mavi Switch Mekanik Klavye Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Bir de şu var. Genişletmek için tıkla... Bir şey soracağım bu mekanik mi yoksa mekanik hisli mi?
Yigithan Yildirim dedi: Philips SPK8401B G401 Cyan Switch Türkçe Rainbow Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA Philips SPK8401B G401 Cyan Switch Türkçe Rainbow Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SPK8401 ITOPYA'da. www.itopya.com https://www.hepsiburada.com/gamenote-kb435l-kablolu-mekanik-gaming-klavye-p-HBV000017AJIX?magaza=GarajOnline Arkadaşlar ikisi arasında kaldım sizce hangisi mantıklı? Philips'e fason, kalitesiz diyenler olmuş. Ama diğerinde de num pad yok. Bu fiyat bandında daha iyileri var mı görüşlerinizi merak ediyorum. Gamepower Warlock Compact Mavi Switch Mekanik Klavye Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Bir de şu var. Genişletmek için tıkla... Bir şey soracağım bu mekanik mi yoksa mekanik hisli mi?
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #15 Silinen üye dedi: Bir şey soracağım bu mekanik mi yoksa mekanik hisli mi? Genişletmek için tıkla... Mekanik. 13 dakika kaldı indirimin bitmesine Birilerine sorarak bir şey almak çok zor yahu. Biri başka diyor biri başka.
Silinen üye dedi: Bir şey soracağım bu mekanik mi yoksa mekanik hisli mi? Genişletmek için tıkla... Mekanik. 13 dakika kaldı indirimin bitmesine Birilerine sorarak bir şey almak çok zor yahu. Biri başka diyor biri başka.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 19 Haziran 2021 #16 Yigithan Yildirim dedi: Mekanik. 13 dakika kaldı indirimin bitmesine birilerine sorarak bir şey almak çok zor yahu. Biri başka diyor biri başka. Genişletmek için tıkla... Bence değmez gibi aynı şu kullandığım klavyeye benziyor Switch'siz normal ışıklı klavye gibi geldi: Everest Kb-120 Sleek Siyah Usb Gökkuşağı Aydınlatmalı Q Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Everest Kb-120 Sleek Siyah Usb Gökkuşağı Aydınlatmalı Q Gaming Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Philips, TV olsun kişisel bakım ürünleri olsun oralarda iyidir benim gözümde.
Yigithan Yildirim dedi: Mekanik. 13 dakika kaldı indirimin bitmesine birilerine sorarak bir şey almak çok zor yahu. Biri başka diyor biri başka. Genişletmek için tıkla... Bence değmez gibi aynı şu kullandığım klavyeye benziyor Switch'siz normal ışıklı klavye gibi geldi: Everest Kb-120 Sleek Siyah Usb Gökkuşağı Aydınlatmalı Q Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Everest Kb-120 Sleek Siyah Usb Gökkuşağı Aydınlatmalı Q Gaming Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Philips, TV olsun kişisel bakım ürünleri olsun oralarda iyidir benim gözümde.
DarkReader Kilopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 8.345 Çözümler 29 Yer Tatooine 19 Haziran 2021 #17 Yigithan Yildirim dedi: Marka basması kalitesiz olduğunu mu gösteriyor? Eğer kalitesizse neden 280TL şu anda? Genişletmek için tıkla... Ona bakarsanız Gamepower Ogre' de 280₺ ama kaliteli mi işte.
Yigithan Yildirim dedi: Marka basması kalitesiz olduğunu mu gösteriyor? Eğer kalitesizse neden 280TL şu anda? Genişletmek için tıkla... Ona bakarsanız Gamepower Ogre' de 280₺ ama kaliteli mi işte.
405668 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.910 Makaleler 4 Çözümler 15 19 Haziran 2021 #18 Şu an sana Philips SPK8401B'den yazıyorum. Küçük entere alışmam sorun oldu ama alışınca kullanıyorum. Hissiyatı, sesi fiyatına göre iyi. Arkası biraz daha kaliteli olabilirmiş ama fiyatına göre kesinlikle alınabilir olduğunu belirtmek isterim.
Şu an sana Philips SPK8401B'den yazıyorum. Küçük entere alışmam sorun oldu ama alışınca kullanıyorum. Hissiyatı, sesi fiyatına göre iyi. Arkası biraz daha kaliteli olabilirmiş ama fiyatına göre kesinlikle alınabilir olduğunu belirtmek isterim.
DarkReader Kilopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 8.345 Çözümler 29 Yer Tatooine 19 Haziran 2021 #19 Gamenote alın en azından ne olduğu belli.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #20 İyi madem Gamenote kaliteliyse onu alalım. Çoğunluk o yönde. Teşekkürler.