Philips Spk8614 Gökkuşağı Aydınlatmalı Mekanik Klavye Türkçe Gaming Klavye Profesyonel Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Philips Spk8614 Gökkuşağı Aydınlatmalı Mekanik Klavye Türkçe Gaming Klavye Profesyonel Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
En ucuz GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ben kullanıyorum ve memnunum. 7 ay oldu herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Tuşları hemen siliniyor diyenler olmuş, şöyle söyleyeyim 7 ay oldu sadece e ve d harfleri biraz aşınmış. Karar senin. Başka sorun varsa klavye ile ilgili buralardayım. Fakat fiyatı da önemli. 400 TL demişsin. 400 TL bandına daha iyi klavyeler olabilir. Ben zamanında 250 TL'ye almıştım.