Philips SPK8614 kullananlar memnun mu?

ardakockin

Decapat
Daha fazla  
Klavye önerisi istemiyorum. Bu klavyeyi kullananların deneyimini merak ediyorum. Ne zamandan beri kullanıyorsunuz ve herhangi bir sıkıntınız var mı önerir misiniz?(Lütfen başka klavye önermeyin çünkü bu forumdaki çoğu klavye makalelerini okudun ne önereceğinizi tahmin ediyorum)

Klavye önerisi istemiyorum. Bu klavyeyi kullananların deneyimini merak ediyorum. Ne zamandan beri kullanıyorsunuz ve herhangi bir sıkıntınız var mı önerir misiniz?(Lütfen başka klavye önermeyin çünkü bu forumdaki çoğu klavye makalelerini okudun ne önereceğinizi tahmin ediyorum)
Ben 8403 kullanıyorum. Dış yapısı dışında temelde aynı ürün ikisi de. Genel olarak memnun olduğumu söyleyebilirim fakat özellikle yazı yazarken tuşların hassasiyetinden dolayı çok kez farklı tuşların basıldığı oluyor. Biraz alışmak gerekiyor kısaca. Onun dışında klasik blue switch hissiyatlı bir klavye ve bununla beraber oldukça sesli bir yapısı var. Fiyatını göz önüne alırsak bence piyasanın en alınabilir klavyelerinden birisi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı