Berk Benli Hectopat Katılım 27 Eylül 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar merhaba. Bu iki klavye arasında kaldım. Birbirine her ne kadar benzese de donanım olarak farklı ürünler siz hangisini tavsiye edersiniz? Ya da 350 TL'lik bütçeme uygun başka mekanik, Red Switch klavye önerileriniz varsa merakla bekliyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar. Philips: Philips Spk8614 Gökkuşağı Aydınlatmalı Mekanik Klavye Türkçe Gaming Klavye Profesyonel Klavye Frisby: Frisby G8530QM Pandora RGB Multimedya USB Kablolu Mekanik Gaming Klavye
Arkadaşlar merhaba. Bu iki klavye arasında kaldım. Birbirine her ne kadar benzese de donanım olarak farklı ürünler siz hangisini tavsiye edersiniz? Ya da 350 TL'lik bütçeme uygun başka mekanik, Red Switch klavye önerileriniz varsa merakla bekliyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar. Philips: Philips Spk8614 Gökkuşağı Aydınlatmalı Mekanik Klavye Türkçe Gaming Klavye Profesyonel Klavye Frisby: Frisby G8530QM Pandora RGB Multimedya USB Kablolu Mekanik Gaming Klavye
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 24 Ekim 2020 #2 Hiçbirini önermem. Bunu öneririm: Trust C26Gxt 890 Cada Rgb Klavye-Tr Trust C26Gxt 890 Cada Rgb Klavye-Tr en cazip fiyat ile idefix'te. Keşfetmek için hemen tıklayınız! www.idefix.com Mavi anahtarlı almak istiyorsanız bunu öneririm: Redragon Dark Avenger K568 RGB Blue Switch Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi RGB aydınlatma, Blue Switchler, TKL numpadsiz tasarım, Türkçe Q tuş dizilimi www.qp.com.tr Artı 0 Eksi
Hiçbirini önermem. Bunu öneririm: Trust C26Gxt 890 Cada Rgb Klavye-Tr Trust C26Gxt 890 Cada Rgb Klavye-Tr en cazip fiyat ile idefix'te. Keşfetmek için hemen tıklayınız! www.idefix.com Mavi anahtarlı almak istiyorsanız bunu öneririm: Redragon Dark Avenger K568 RGB Blue Switch Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi RGB aydınlatma, Blue Switchler, TKL numpadsiz tasarım, Türkçe Q tuş dizilimi www.qp.com.tr