Philips SPK8614 vs. Avenger K568

Philips'i direkt eleyin zaten çünkü logo basılmış bir ürün. 2. ve 3. arasında tercih yapabilirsiniz. Aralarında neredeyse hiçbir fark yok. Tasarımı hangisinin hoşunuza gittiyse onu almanızı öneririm.

Philips'i direkt eleyin zaten çünkü logo basılmış bir ürün. 2. ve 3. arasında tercih yapabilirsiniz. Aralarında neredeyse hiçbir fark yok. Tasarımı hangisinin hoşunuza gittiyse onu almanızı öneririm.

Philips gerçekten diğerleri ile karşılaştırılmayacak kadar mı kötü

Philips gerçekten diğerleri ile karşılaştırılmayacak kadar mı kötü?
Evet. Çünkü kalitesiz. Logo basıldığının kanıtı:

Evet. Çünkü kalitesiz. Logo basıldığının kanıtı:

Anladığım kadarıyla bu klavyeler ortak yerde yapılıp logo bastırılıyor fakat yorumlarına ve bir de içeriklerine baktığımda hiç negatif unsur sunan birini göremedim.
Gamepower Ogre RGB alabilirsin 261TL'ye.

Gamepower markasını tercih etmiyorum. Kumar gibi geliyor bana

Anladığım kadarıyla bu klavyeler ortak yerde yapılıp logo bastırılıyor fakat yorumlarına ve bir de içeriklerine baktığımda hiç negatif unsur sunan birini göremedim.
Çünkü ürün direkt eline geçince "Çok iyi bu fiyata alınır" diye yorum yapıyorlar. Uzun kullanım yorumu neredeyse hiç yok.

Gayet iyi bir klavye fakat tuş silinme sorunu var. İndirimlerde 300 TL civarına düşebiliyor. Alternatif bunları öneririm:

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı