LordKralxi10 Centipat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #1 Valorant'ta daha iyi oynamak için makro uygulamasına ihtiyacım var. Uzun zamandır makro programı arıyorum. Ama doğru düzgün kuramıyorum. yardımcı olur musunuz?
Valorant'ta daha iyi oynamak için makro uygulamasına ihtiyacım var. Uzun zamandır makro programı arıyorum. Ama doğru düzgün kuramıyorum. yardımcı olur musunuz?
M muahmmed Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Kadın 22 Ocak 2024 #2 3.parti yazılımlar ban sebebi haberin olsun çoğu oyun için boyle.
possessive Centipat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 189 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #3 Hocam Philips'in driverları pek bulunmuyor. Bende bu serinin kolu var titreşimli ama titreşimi açmak için driver lazım. Bir türlü bulamadım.
Hocam Philips'in driverları pek bulunmuyor. Bende bu serinin kolu var titreşimli ama titreşimi açmak için driver lazım. Bir türlü bulamadım.
LordKralxi10 Centipat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #4 muahmmed dedi: 3.parti yazılımlar ban sebebi haberin olsun çoğu oyun için boyle. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla makro ban sebebi değildi. possessive dedi: Hocam Philips'in driverları pek bulunmuyor. Bende bu serinin kolu var titreşimli ama titreşimi açmak için driver lazım. Bir türlü bulamadım. Genişletmek için tıkla... Keşke olsa yani bende zorluk çekiyorum bu konuda.
muahmmed dedi: 3.parti yazılımlar ban sebebi haberin olsun çoğu oyun için boyle. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla makro ban sebebi değildi. possessive dedi: Hocam Philips'in driverları pek bulunmuyor. Bende bu serinin kolu var titreşimli ama titreşimi açmak için driver lazım. Bir türlü bulamadım. Genişletmek için tıkla... Keşke olsa yani bende zorluk çekiyorum bu konuda.