J JDJSI Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 1.281 Makaleler 1 Çözümler 4 5 Şubat 2021 #11 EyupTRHd dedi: Hangisi daha iyi olur palm grip ve drag Click için? Genişletmek için tıkla... M808 storm palm a uygun fakat drag Click hakkında bir şey diyemem
EyupTRHd dedi: Hangisi daha iyi olur palm grip ve drag Click için? Genişletmek için tıkla... M808 storm palm a uygun fakat drag Click hakkında bir şey diyemem
Mustyy Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 94 5 Şubat 2021 #12 Bu Redragon'lar gerçekten kaliteli sensör kullanıyor. Almanızı öneririm.
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 5 Şubat 2021 #13 Bugün aldım nedense tuşları aşırı sert geldi bana.
H Halil Aatepe Picopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #14 hile kodlayan hacker dedi: Turbox alacak ise yanına kloroplast çöp poşetide alsın onu çöpe atmak için Turbox ürünlerin ömürleri aşırı kısadır. Genişletmek için tıkla... 2 yıldır Turbox faresini kullanıyorum hiç sıkıntı yok ürünü almadan kötülemeyin.
hile kodlayan hacker dedi: Turbox alacak ise yanına kloroplast çöp poşetide alsın onu çöpe atmak için Turbox ürünlerin ömürleri aşırı kısadır. Genişletmek için tıkla... 2 yıldır Turbox faresini kullanıyorum hiç sıkıntı yok ürünü almadan kötülemeyin.
hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.922 Makaleler 2 Çözümler 9 14 Şubat 2021 #15 Halil Aatepe dedi: 2 yıldır Turbox faresini kullanıyorum hiç sıkıntı yok ürünü almadan kötülemeyin. Genişletmek için tıkla... Teknoloji şans işidir. Ama bu ürünün kötü olduğu gerçeğini değiştirmez bende turbox almıştım 2 günde bozuldu.
Halil Aatepe dedi: 2 yıldır Turbox faresini kullanıyorum hiç sıkıntı yok ürünü almadan kötülemeyin. Genişletmek için tıkla... Teknoloji şans işidir. Ama bu ürünün kötü olduğu gerçeğini değiştirmez bende turbox almıştım 2 günde bozuldu.