E Eraskel Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar dün şok marketten Philips gamepad aldım ama bir türlü titreşim ayarını çalıştıramadım böyle sorun yaşayan var mı? YouTube'da araştırdım ama bulamadım.
Arkadaşlar dün şok marketten Philips gamepad aldım ama bir türlü titreşim ayarını çalıştıramadım böyle sorun yaşayan var mı? YouTube'da araştırdım ama bulamadım.
bfsoysal Centipat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #2 Aynı sorun bende de mevcut çözüm bulan arkadaşlar umarım aydınlatır.
E Eraskel Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #3 Şok marketten ürünü titremiyor diyerek değiştirdim şansıma vardı şuanda güzel bir şekilde çalışıyor.