OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.672 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 10 Mayıs 2025 #1 Uygulamaya giriyorum. Televizyonun modeli falan çıkıyor. Tam kontrol ediyorum. 5 saniye sonra şu hatayı alıyorum.
Uygulamaya giriyorum. Televizyonun modeli falan çıkıyor. Tam kontrol ediyorum. 5 saniye sonra şu hatayı alıyorum.
hiyper Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 279 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #2 OnePC dedi: Uygulamaya giriyorum. Televizyonun modeli falan çıkıyor. Tam kontrol ediyorum. 5 saniye sonra şu hatayı alıyorum. Eki Görüntüle 2488344 Genişletmek için tıkla... Attığınız ekran görüntüsünde de yazdığı üzere televizyonunuzla telefonunuzun aynı Wi-Fi'ya bağlı olması lazım aksi halde çalışmaz.
OnePC dedi: Uygulamaya giriyorum. Televizyonun modeli falan çıkıyor. Tam kontrol ediyorum. 5 saniye sonra şu hatayı alıyorum. Eki Görüntüle 2488344 Genişletmek için tıkla... Attığınız ekran görüntüsünde de yazdığı üzere televizyonunuzla telefonunuzun aynı Wi-Fi'ya bağlı olması lazım aksi halde çalışmaz.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.672 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 10 Mayıs 2025 #3 hiyper dedi: Attığınız ekran görüntüsünde de yazdığı üzere televizyonunuzla telefonunuzun aynı Wi-Fi'ya bağlı olması lazım aksi halde çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Aynı ağa bağlı zaten.
hiyper dedi: Attığınız ekran görüntüsünde de yazdığı üzere televizyonunuzla telefonunuzun aynı Wi-Fi'ya bağlı olması lazım aksi halde çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Aynı ağa bağlı zaten.
hiyper Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 279 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #4 OnePC dedi: Aynı ağa bağlı zaten. Genişletmek için tıkla... Mobil veri açık görünüyor ekran görüntüsünde.
OnePC dedi: Aynı ağa bağlı zaten. Genişletmek için tıkla... Mobil veri açık görünüyor ekran görüntüsünde.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.672 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 10 Mayıs 2025 #5 hiyper dedi: Mobil veri açık görünüyor ekran görüntüsünde. Genişletmek için tıkla... Otomatik olarak mobil veriye geçiyor. O zaman mobil veriyi kökten kapatmak gerekiyor anladım. Teşekkür ederim hocam.
hiyper dedi: Mobil veri açık görünüyor ekran görüntüsünde. Genişletmek için tıkla... Otomatik olarak mobil veriye geçiyor. O zaman mobil veriyi kökten kapatmak gerekiyor anladım. Teşekkür ederim hocam.