Phillies tarzı puro alınır mı?

Ahhah

Decapat
Tekel bayilerde satılan Phillies tarzı purolar almaya değer mi? Tanesi 60 TL civarına satılıyor. Kalitesi aşırı kötü mü?

Herkesin damak zevki başkadır tabiki ama ben sevmiyorum açıkçası. Bunları içmek yerine toscanello veya backwoods tarzı purolar almak daha iyidir.

Herkesin damak zevki başkadır tabiki ama ben sevmiyorum açıkçası. Bunları içmek yerine toscanello veya backwoods tarzı purolar almak daha iyidir.
Hocam bu saydığınız puroların fiyatları ne ve nerede satılır? Tobacco shop’larda olur mu?

Bunlara puro demek için 10 şahit gerekir. 10 dakikada biten puro mu olur? Tat olarak da iyi değiller.
Bu puroya 60 TL verdim, kaliteli diyebileceğimiz ürünlerin tanesi kaç liraya kadar çıkar ve hangi mağazalarda bulabilirim?

Bulamazsin tobaccolarda cok zor. Tutunsepeti satiyordu yıllardır. Denemişken djarum black de dene bu arada.

Bulamazsin tobaccolarda cok zor. Tutunsepeti satiyordu yıllardır. Denemişken djarum black de dene bu arada.
Tütün sepetini gördüm, güvenilir midir? Toscano’lar 300 lira civarıydı ama 700 lira altı alışveriş kabul edilmiyormuş.

Tütün sepetini gördüm, güvenilir midir? Toscano’lar 300 lira civarıydı ama 700 lira altı alışveriş kabul edilmiyormuş.
Ben alışveriş yapmadım ama youtubede veya internette araştırdığım kadarıyla güvenilir.

Puro gurmesi değilim ama tütüncülerde ve sitelerde satılan toscanello dahil bir çoğunu denedim. Resmini attığınızı HBC Europe diye bir siteden almıştım ve bana keyif verdi. Muhtemelen daha pahalıları daha lezzetli olabilir ama bence F/P

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…