1.) Benim verdiğim fiyattan dolayı ise, yukarıdaki linke bakın. Fiyata göre sıralayın. Garanti sizin için önemli değilse garanti belgesini vermemek kaydı ile 1750'ye bile düşürürüm sizin için. Problem bu muydu?
2.) Eğer piyasaya tepkinizi, bana tepki gösterirseniz bilin ki ekran kartlarında yaşanılan sorunlar düzelmeyecek. Ben 2400TL'ye aldığım kartı, sen 2019'a geri dönebil diye 700 liraya sattığım zaman RX 550 alamıyorum?
Ben 1200'e sattığımda ne alabilirim hocam. Mesela 1650S bulabilir misiniz benim için? Hatta bakın 1650S bulursanız 800'e de vermeye razıyım tıpkı 2019'daki güzel günler gibi
Yani hocam kimse size niye şu fiyattan satıyorsun demez. Bu kart sizin ve istediğiniz değeri biçebilirsiniz ancak tek fanlı modelin 2000 TL edeceğini zannetmiyorum. Garanti belgesini vermelisiniz çünkü alan kişi problem yaşarsa kart çöp olur.
Yani hocam kimse size niye şu fiyattan satıyorsun demez. Bu kart sizin ve istediğiniz değeri biçebilirsiniz ancak tek fanlı modelin 2000 TL edeceğini zannetmiyorum. Garanti belgesini vermelisiniz çünkü alan kişi problem yaşarsa kart çöp olur.
Hocam zaten vereceğim. Lakin sahibinden'e baktınız mı? Yıllanmış ve tek fanlı kartlara zaten 1800 istiyorlar. Bu arkadaşların derdi o değil. Ben 1800 dediğimde yine kahkaha atıyorlar.
Normalde fazla derdim fakat 21 ay garantisi duruyorsa iyi fiyat fazla değil. Ama satılması zor olabilir sizden kaynaklı olarak değil 3300 TL ya sıfır 1650 satılıyor.
Normalde koyduğun fiyatın yarısı anca eder, ben onu da vermem. Ama şu piyasada kaça koysan illa satılır. Sende haklısın, çünkü yerine koyman zor. Diğerleri de haklı.
Normalde fazla derdim fakat 21 ay garantisi duruyorsa iyi fiyat fazla değil. Ama satılması zor olabilir sizden kaynaklı olarak değil 3000 TL ya sıfır 1650 satılıyor.