Alperen0 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 2.072 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #1 ASUS Phoenix 1650 Super ekran kartım var. 80 derecelerde çalışıyor hatta ağır oyunlarda 85+ görebiliyor. Bundan dolayı termal macun yenilemek istiyorum. Bu işlem zor mudur? Bilgisayarcıya da para vermek istemiyorum.
ASUS Phoenix 1650 Super ekran kartım var. 80 derecelerde çalışıyor hatta ağır oyunlarda 85+ görebiliyor. Bundan dolayı termal macun yenilemek istiyorum. Bu işlem zor mudur? Bilgisayarcıya da para vermek istemiyorum.
Wradern Hectopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #2 Dikkat edersen kolay bir işlem ilk defa yapacaksan eğer sakin ol panikleme yönergelere uy statik elektriklenme vs kabloların gücünü kes halledersin.
Dikkat edersen kolay bir işlem ilk defa yapacaksan eğer sakin ol panikleme yönergelere uy statik elektriklenme vs kabloların gücünü kes halledersin.
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mayıs 2023 #3 Zor değil rehberlere bakabilirsin. MX-4 sürme ama pump out var.
Alperen0 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 2.072 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #4 DarKSaGaa dedi: Zor değil rehberlere bakabilirsin. MX-4 sürme ama pump out var. Genişletmek için tıkla... Hangi macunu tavsiye edersiniz?
DarKSaGaa dedi: Zor değil rehberlere bakabilirsin. MX-4 sürme ama pump out var. Genişletmek için tıkla... Hangi macunu tavsiye edersiniz?
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mayıs 2023 #5 Alperen0 dedi: Hangi macunu tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Maxtor, cooler master gibi markalara bak.
Alperen0 dedi: Hangi macunu tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Maxtor, cooler master gibi markalara bak.