Phoenix-7600 V2 sistem nasıldır?

dentesmolaris

Centipat
Daha fazla  
Dostlar 21k bütçem var. İtopya üstünde satılan i5 12400F RX7600 8 GB'lı bir sistem alacağım. Sizce sistem nasıl?
Linkini bıraktım inceleyip değerlendirirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar 21k bütçem var. İtopya üstünde satılan i5 12400F RX7600 8 GB'lı bir sistem alacağım. Sizce sistem nasıl?
Gayet guzel duruyor parçaları.

Sistem güzel ama bütçeni arttırma imkanın var mı mesela RTX 5060'ın çıkmasını bekleyebilirsin az bir süre kaldı hemen hemen bu sistemden taş çatlasın 5K fazla olur sistemdeki özellikler sana her oyunu açtırır 60FPS üzeri kesin verir.

5060 dedim ve 5060 ti da kotu kart değil 8gb hariç
1746401514679.png

Sistem güzel ama bütçeni arttırma imkanın var mı mesela RTX 5060'ın çıkmasını bekleyebilirsin az bir süre kaldı hemen hemen bu sistemden taş çatlasın 5K fazla olur sistemdeki özellikler sana her oyunu açtırır 60FPS üzeri kesin verir.

Bu sistemede bakabilirsin işlemcisi 5600 daha iyi OC yapabilirsin ama anakart destekliyor mu bakmadım.

Hangi oyun bu her oyunda aynı değerli vermez ve teknolojiler ile FPS değerleri artar.

Bu sistemede bakabilirsin işlemcisi 5600 daha iyi OC yapabilirsin ama anakart destekliyor mu bakmadım.

Hangi oyun bu her oyunda aynı değerli vermez ve teknolojiler ile FPS değerleri artar.

Kas gucu olarak rezil bir kart 5060. Teknolojisinin iyi olmasi bu gercegi degistirmez. RX 9060 serisi cikacak yakin zamanda. Cok daha iyi bir secenek olacaktir ozellikle 5060 serisi kas gücü olarak batırmışken AMD bunu bir fırsata çevirecektir. Ortalama FPS degerleri bu arada. Tek bir oyun degil. 4070 in bile fazlaca gerisinde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı