Phoenix Bilgisayar IMMORTAL SERISI

Taha Güven

Hectopat
Daha fazla  
Bu bilgisayara 10binlira verip alınır mı yoksa, 10binliraya daha kaliteli bir bilgisayar toplanır mı ?

Intel Core i7-4790K 4.0 GHz İşlemci
MSI Z97 Gaming 7 Military Class Anakart
G-Skill Ripjaws 32GB (4X8) 1866MHz CL10 RAM
2 X Gainward GTX 980 Phantom GDDR5 4GB Ekran Kartı
Samsung 850 EVO 250GB 540MB Okuma / 520MB Yazma SSD
2 X Seagate Barracuda 1 TB 7200RPM Harddisk
Creative Sound Blaster ZX Ses Kartı
Fractal-Design Newton R3 80+ Platinum 1000W Güç Kaynağı
Corsair H110 Sıvı Soğutma
Fractal-Design Define XL R2 Black
Güç Kaynağı Örgü Kablolama

Verilir mi bu fiyat tartışılır fakat kasa göze tam anlamıyla çok güzel hitap etmekte. Bunu yanı sıra kasanın iç dizaynı kablo dağıtımı çok özen gösterilerek yapılıyor.

Kasa gayet güzel, performansı yüksek. Bu fiyata daha iyi bir bilgisayar toplanabilir, performansı daha yüksek olur; fakat görüntüsü hakkında aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

Yüksek perormans derken çok çok uçurumlardan mı bahsediyoruz yoksa, 20-30 fps ayarından mı

Battlefield 4 4k ultra ayarlarda belkide 50-60 fps alabilir. Yani gayet iyi. Aşağıda aynı sistemi topladım. Sadece HDD 1 tb, güç kaynağı ve kasada farklı. Bence değer. Çünkü Phoenix ses yalıtımına, kablolamayada dikkat ediyor. Üstelik işletim sistemide geliyor.

Pc nin donanimlarini veya daha iyilerini vatan yada inventusa yaz sirayla sepetime ekle eger fiyat 10 bin tl altında cikarsa daha iyi seyler eklersin 10 bin tl ustunde cikarsa immortali tercih edebilirsin

Not: kasa olarak daha iyi olan corsair obsidian 900d yi almani oneririm ama fiyat 1000 tl civarlarinda

Sen onu hangi siteden aldın site linkini atarmısınn

Uğraştım ama değdi bence. Güzel bir sistem oldu. Fakat ben Phoenix i tavsiye ederim.

Tek sorunu Gainward kart kullanmasi. 970'ler arasindaki en sicak kart diye biliyorum. Yani sogutmasi kotu. Onun disinda Phoneix iyi bir firmadir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…