Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 3.817 Makaleler 2 Çözümler 8 21 Şubat 2025 #1 İyi sosyaller, 2TB yapıp bunu almayı düşünüyorum. Size de sormak istedim. Phoenix Blaze | AMD Ryzen 7 9800X3D | 32 GB DDR5 | ASUS RTX 5080 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
İyi sosyaller, 2TB yapıp bunu almayı düşünüyorum. Size de sormak istedim. Phoenix Blaze | AMD Ryzen 7 9800X3D | 32 GB DDR5 | ASUS RTX 5080 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.484 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #2 Stok bitmiş hocam. Bu bütçede parça parça toplamak bence daha mantıklı siteler aşırı kazık fiyatlara satıyor.
Stok bitmiş hocam. Bu bütçede parça parça toplamak bence daha mantıklı siteler aşırı kazık fiyatlara satıyor.
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 3.817 Makaleler 2 Çözümler 8 22 Şubat 2025 #3 efebatiin dedi: Stok bitmiş hocam. Bu bütçede parça parça toplamak bence daha mantıklı siteler aşırı kazık fiyatlara satıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam toplamak için bir sürü site var İtopya, İncehesap, Gaming.Gen.TR gibi siz neresini önerirsiniz?
efebatiin dedi: Stok bitmiş hocam. Bu bütçede parça parça toplamak bence daha mantıklı siteler aşırı kazık fiyatlara satıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam toplamak için bir sürü site var İtopya, İncehesap, Gaming.Gen.TR gibi siz neresini önerirsiniz?
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.484 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #4 Xitana dedi: Hocam toplamak için bir sürü site var İtopya, İncehesap, Gaming.Gen.TR gibi siz neresini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Bu bütçede Akakçe'den parça parça toplamak bence daha mantıklı olur.
Xitana dedi: Hocam toplamak için bir sürü site var İtopya, İncehesap, Gaming.Gen.TR gibi siz neresini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Bu bütçede Akakçe'den parça parça toplamak bence daha mantıklı olur.