Cakif Centipat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 5 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #21 Eneskayaa dedi: Aynı derecelerde. Genişletmek için tıkla... Tam tarama yapmanı öneririm.
Eneskayaa Femtopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #22 Şu an Microsoft Defender üzerinden tam tarama başlattım
Cakif Centipat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 5 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #23 Eneskayaa dedi: Şu an Microsoft Defender üzerinden tam tarama başlattım. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ile tam tarama yap.
Eneskayaa dedi: Şu an Microsoft Defender üzerinden tam tarama başlattım. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ile tam tarama yap.
Eneskayaa Femtopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #24 Cakif dedi: Malwarebytes ile tam tarama yap. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama tam tarama yaptım mı emin değilim.
Cakif dedi: Malwarebytes ile tam tarama yap. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama tam tarama yaptım mı emin değilim.
SON FX BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 2.263 Çözümler 3 Yer NewYork/United/Scs 23 Nisan 2021 #25 LaMorte dedi: 50 derece olsa bile sıcak gelecektir. Saçma bir test yöntemi. Genişletmek için tıkla... Ne alaka hocam, sensör hata vermiş olabilir.
LaMorte dedi: 50 derece olsa bile sıcak gelecektir. Saçma bir test yöntemi. Genişletmek için tıkla... Ne alaka hocam, sensör hata vermiş olabilir.
Eneskayaa Femtopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #26 Cakif dedi: Malwarebytes ile tam tarama yap. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz gibi yaptım 12-13 tane tehdit buldu sildim devam ediyordu res attım şu anda problem yok gibi boşta 35-36 derecelerde. Tekrar teşekkürler bir sıkıntı olursa tekrar eklerim.
Cakif dedi: Malwarebytes ile tam tarama yap. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz gibi yaptım 12-13 tane tehdit buldu sildim devam ediyordu res attım şu anda problem yok gibi boşta 35-36 derecelerde. Tekrar teşekkürler bir sıkıntı olursa tekrar eklerim.