S selimbey Megapat Katılım 7 Aralık 2015 Mesajlar 49 Çözümler 1 1 Şubat 2016 #21 scout22 dedi: Eğer sağlam soğutma sağlarsanız fazla sorun yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın sistemine yorum yaptım. Kasanın içini ferah tutmaya ve işlemciyi soğutmaya 12cm'lik sıvı soğutma yeterli olur mu? ( 12cm'lik soğutma CORSAIR CW-9060017-WW Hydro Serisi H80i GT Yüksek Performanslı Sıvı İşlemci soğutucusu - inventus )
scout22 dedi: Eğer sağlam soğutma sağlarsanız fazla sorun yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın sistemine yorum yaptım. Kasanın içini ferah tutmaya ve işlemciyi soğutmaya 12cm'lik sıvı soğutma yeterli olur mu? ( 12cm'lik soğutma CORSAIR CW-9060017-WW Hydro Serisi H80i GT Yüksek Performanslı Sıvı İşlemci soğutucusu - inventus )
scout22 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2015 Mesajlar 1.203 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2016 #22 selimbey dedi: Arkadaşın sistemine yorum yaptım. Kasanın içini ferah tutmaya ve işlemciyi soğutmaya 12cm'lik sıvı soğutma yeterli olur mu? ( 12cm'lik soğutma CORSAIR CW-9060017-WW Hydro Serisi H80i GT Yüksek Performanslı Sıvı İşlemci soğutucusu - inventus ) Genişletmek için tıkla... Yeterli olur. Kaliteli soğutucudur.
selimbey dedi: Arkadaşın sistemine yorum yaptım. Kasanın içini ferah tutmaya ve işlemciyi soğutmaya 12cm'lik sıvı soğutma yeterli olur mu? ( 12cm'lik soğutma CORSAIR CW-9060017-WW Hydro Serisi H80i GT Yüksek Performanslı Sıvı İşlemci soğutucusu - inventus ) Genişletmek için tıkla... Yeterli olur. Kaliteli soğutucudur.
FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2016 #23 selimbey dedi: Arkadaşın sistemine yorum yaptım. Kasanın içini ferah tutmaya ve işlemciyi soğutmaya 12cm'lik sıvı soğutma yeterli olur mu? ( 12cm'lik soğutma CORSAIR CW-9060017-WW Hydro Serisi H80i GT Yüksek Performanslı Sıvı İşlemci soğutucusu - inventus ) Genişletmek için tıkla... Boyu değil işlevi önemli Sorunuzun cevabı ise H80i GT çok iyi bir soğutmadır hiç bir sorun çıkartmaz.
selimbey dedi: Arkadaşın sistemine yorum yaptım. Kasanın içini ferah tutmaya ve işlemciyi soğutmaya 12cm'lik sıvı soğutma yeterli olur mu? ( 12cm'lik soğutma CORSAIR CW-9060017-WW Hydro Serisi H80i GT Yüksek Performanslı Sıvı İşlemci soğutucusu - inventus ) Genişletmek için tıkla... Boyu değil işlevi önemli Sorunuzun cevabı ise H80i GT çok iyi bir soğutmadır hiç bir sorun çıkartmaz.
S selimbey Megapat Katılım 7 Aralık 2015 Mesajlar 49 Çözümler 1 1 Şubat 2016 #24 Herkese ilgilendiği için teşekkürler. Sistemi aldığım zaman ss'leri koyarım.